Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Vörös szőnyeges villantások: Avagy a Golden Globe történetének legszexisebb szettjei

Vörös szőnyeges villantások: Avagy a Golden Globe történetének legszexisebb szettjei
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A Golden Globe-gála hosszú idő óta az év első olyan vörös szőnyeges eseménye, ahol csak kapkodhatjuk a fejünket a gyönyörű kreációk láttán. Ám most a friss vörös szőnyeges szettek helyett nosztalgiázz velünk az elmúlt évek estélyi darabjait nézegetve!

Az idén 81. alkalommal megrendezésre került Golden Globe-gálán a sztárok ismét kitettek magukért, és bár az évek során a filmszakma is jelentős változásokon ment át, a sztárok vörös szőnyeges ragyogására ez egy percig sem volt hatással. Hollywood krémje mindig izgatottan készült az év első nívós eseményére, mi pedig a legszexibb fotók közt kutakodtunk kicsikét.

Cher 1973-ban például tényleg nem vitte túlzásba az estélyi témakörét, és lazán hasat villantott. Nem is akárhogyan! Az énekesnő akkori férjével Sonny Bonoval jelent meg az eseményen.

Kép
forrás: Getty Images

Egy időben Angelina Jolie lábvillantása szállóigévé vált, pedig Cybill Shepherd már 1986-ban is így szexiskedett. A színésznő az itthon A simlis és a szende-ként ismert sorozatban nyújtott alakításért vehette át a díjat, amiben partnere nem mellékesen 5 évadon át Bruce Willis volt.

Kép
forrás: Getty Images

Andie Macdowell 1991-ben viselt ruháját ma is sokan örömmel felkapnák! A gyönyörű színésznőt a Zöld kártya című filmben nyújtott alakításáért jelölték, ám a díjat végül Julia Roberts kapta a Micsoda nőért.

Kép

Még több szexi pillanatért kattints!

Galéria / 13 kép

A Golden Globe történetének legszexisebb szettjei

Megnézem a galériát

És ha már a vörös szőnyegnél tartunk, akkor folytatódhat is tovább a nosztalgia...

Galéria / 16 kép

Első lépések a hírnév felé: sztárok első vörös szőnyeges szettjei

Megnézem a galériát

harpersbazaar.com

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.