„Gyerekkoromban még hittem a tündérmesékben“ - Gisele Bündchen először nyilatkozott válásáról

„Gyerekkoromban még hittem a tündérmesékben“ - Gisele Bündchen először nyilatkozott válásáról
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A 2022-es év egyik legnagyobb híre Gisele Bündchen és Tom Brady 13 évnyi házasságának felbomlása volt. Sokáig kerülték is a nyilvánosságot, de több hónappal a hivatalos procedúra befejeztével Gisele megtörte a csendet.

A brazil szupermodell, Gisele Bündchen és a profi amerikai futballjátékos, Tom Brady igazi álompárnak számított a sztárvilágban. Válásukon az egész világ megdöbbent, amit nem csak ők, hanem a rajongók is megsirattak. Szakításuk hírére sokakban felmerült a kérdés, hogy, ha nekik sem sikerült együtt maradni, akkor miben lehet bízni még manapság? Ám a kétlaki, modern mozaikcsaládra berendezkedett, új életük sok, hozzájuk hasonlóan elvált szülők és gyermekeik számára igazi példaként szolgálhat.
„Semmi sem fekete, vagy fehér. Egy válás olyan, mint egy kirakós, rengeteg darabból áll össze. A társ elvesztését feldolgozni pedig hasonló a gyász folyamatához“ - mondja az interjúban Bündchen. „Egy házasságba mindent beleadsz, száz százalékot magadból, hogy elérd, elérjétek együtt a közös álmokat, és szívszorító érzés, amikor be kell ismerni, hogy nem úgy végződik, ahogyan remélted, ahogy dolgoztál érte. Mit lehet tenni? Szembe kell nézni önmagunkkal“ - folytatja a sztár, aki a brazilokra jellemző, mély, vallásos meggyőződésének köszönhetően a spiritualitásba kapaszkodva vészelte át élete legnehezebb hónapjait.
„Visszaemlékeztem a közös évekre, hogy Bostonból úgy költöztem Tampába, hogy azelőtt még sohasem jártam ott, és végleg búcsút intettem a kifutóknak. A családunkért akartam élni, amiben a két közös gyermekünkön kívül ott volt még Jack is. Nekem ők jelentették a mindenséget“ - elmélkedik Gisele Bündchen, majd arról is őszintén vall, hogy mennyire nehéz időszakot éltek át a kapcsolatuk elején az egykori irányítóval, mikor a nászútjuk első napján megtudták, hogy Tom Brady exe, a Szex és New York Natashájaként is ismert színésznő, Bridget Moynahan várandós.
„Most új korszak kezdődött, Vivian, és Benjamin (a 11 és 13 éves Bradyvel közös gyermekeik) és én itt telepedtünk le Costa Ricában, de a közös családi fészek központja Floridában maradt. Tom, a gyerekek és Jack számára pedig ott az otthon. Jack is nagyon hiányzik“ - vallja be Bündchen, majd így folytatja – „Először általa tapasztaltam meg milyen érzés lehet anyának lenni. Valójában az első perctől fogva sajátomként szeretem. Most már én is átérzem, milyen lehetett az édesanyjának akkor, egyedülálló szülőnek lenni“ - utal a szupermodell a Bridgettel való nem épp felhőtlen a kezdeti kapcsolatukra.
„Nemrég találtam egy sérült vörösbegyet az erkélyünkön. Az új kezdet jelképe Costa Ricán. Felvettem, megetettem, megitattam, ápolgattam pár napig. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy kitárta a szárnyait, és kirepült az erkélyről. Látva ezt a csodás pillanatot megfogadtam, hogy elengedem el az életemet befolyásoló negatívumokat, és befogadom az újat. Remélhetőleg egy még boldogabb életszakaszt.“

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik elhagyták épp terhes szerelmüket

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.