„Gyerekkoromban még hittem a tündérmesékben“ - Gisele Bündchen először nyilatkozott válásáról

„Gyerekkoromban még hittem a tündérmesékben“ - Gisele Bündchen először nyilatkozott válásáról
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A 2022-es év egyik legnagyobb híre Gisele Bündchen és Tom Brady 13 évnyi házasságának felbomlása volt. Sokáig kerülték is a nyilvánosságot, de több hónappal a hivatalos procedúra befejeztével Gisele megtörte a csendet.

A brazil szupermodell, Gisele Bündchen és a profi amerikai futballjátékos, Tom Brady igazi álompárnak számított a sztárvilágban. Válásukon az egész világ megdöbbent, amit nem csak ők, hanem a rajongók is megsirattak. Szakításuk hírére sokakban felmerült a kérdés, hogy, ha nekik sem sikerült együtt maradni, akkor miben lehet bízni még manapság? Ám a kétlaki, modern mozaikcsaládra berendezkedett, új életük sok, hozzájuk hasonlóan elvált szülők és gyermekeik számára igazi példaként szolgálhat.
„Semmi sem fekete, vagy fehér. Egy válás olyan, mint egy kirakós, rengeteg darabból áll össze. A társ elvesztését feldolgozni pedig hasonló a gyász folyamatához“ - mondja az interjúban Bündchen. „Egy házasságba mindent beleadsz, száz százalékot magadból, hogy elérd, elérjétek együtt a közös álmokat, és szívszorító érzés, amikor be kell ismerni, hogy nem úgy végződik, ahogyan remélted, ahogy dolgoztál érte. Mit lehet tenni? Szembe kell nézni önmagunkkal“ - folytatja a sztár, aki a brazilokra jellemző, mély, vallásos meggyőződésének köszönhetően a spiritualitásba kapaszkodva vészelte át élete legnehezebb hónapjait.
„Visszaemlékeztem a közös évekre, hogy Bostonból úgy költöztem Tampába, hogy azelőtt még sohasem jártam ott, és végleg búcsút intettem a kifutóknak. A családunkért akartam élni, amiben a két közös gyermekünkön kívül ott volt még Jack is. Nekem ők jelentették a mindenséget“ - elmélkedik Gisele Bündchen, majd arról is őszintén vall, hogy mennyire nehéz időszakot éltek át a kapcsolatuk elején az egykori irányítóval, mikor a nászútjuk első napján megtudták, hogy Tom Brady exe, a Szex és New York Natashájaként is ismert színésznő, Bridget Moynahan várandós.
„Most új korszak kezdődött, Vivian, és Benjamin (a 11 és 13 éves Bradyvel közös gyermekeik) és én itt telepedtünk le Costa Ricában, de a közös családi fészek központja Floridában maradt. Tom, a gyerekek és Jack számára pedig ott az otthon. Jack is nagyon hiányzik“ - vallja be Bündchen, majd így folytatja – „Először általa tapasztaltam meg milyen érzés lehet anyának lenni. Valójában az első perctől fogva sajátomként szeretem. Most már én is átérzem, milyen lehetett az édesanyjának akkor, egyedülálló szülőnek lenni“ - utal a szupermodell a Bridgettel való nem épp felhőtlen a kezdeti kapcsolatukra.
„Nemrég találtam egy sérült vörösbegyet az erkélyünkön. Az új kezdet jelképe Costa Ricán. Felvettem, megetettem, megitattam, ápolgattam pár napig. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy kitárta a szárnyait, és kirepült az erkélyről. Látva ezt a csodás pillanatot megfogadtam, hogy elengedem el az életemet befolyásoló negatívumokat, és befogadom az újat. Remélhetőleg egy még boldogabb életszakaszt.“

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik elhagyták épp terhes szerelmüket

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!