Gillian Anderson egy prágai hotelszobából jelentkezett be a Golden Globe-ra

Gillian Anderson egy prágai hotelszobából jelentkezett be a Golden Globe-ra
Forrás: Terence Patrick/CBS via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A korona című sorozat hat jelölésből négyet díjra váltott a 78. Golden Globe-on, amit Gillian Anderson egy prágai hotelszobából követett végig, méghozzá egy mesés Dior estélyiben.

Kijelenthetjük, hogy Gillian Anderson Margaret Thatcher bőrébe bújva végleg levetkőzte magáról az X-akták Scully ügynökét. A színésznőt közel 25 év után újra díjazták a Golden Globe-on, így cseppet sem bánja, hogy hajnali negyed ötig kellett várnia arra, hogy kinyissák a legjobb női mellékszereplő tévésorozatban kategória győztesének nevét tartalmazó borítékot, ugyanis Anderson jelenleg Prágában tartózkodik.

A színésznő egy prágai hotelszobából követte végig az eseményeket, így igencsak hosszúra nyúlt számára a vasárnap este, de ennek ellenére, ahogy a többi jelölt is, kitett magáért és egy gyönyörű Dior estélyibe bújt.

A 78. Golden Globe-díjkiosztó abszolút győztese A korona sorozat, amelynek hat jelölésből négyet sikerült díjra váltania, ezzel a legtöbb díjat megnyernie tegnap este. A Mundruczó-film főszereplője, Vanessa Kirby színésznő elől Andra Day a The United States vs. Billie Holiday című drámában nyújtott alakításával elhoppolta a díjat.

Galéria / 7 kép

Gillian Anderson a színfalak mögött

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok