Gigi Hadid új frizurája: mint egy vörös Disney hercegnő

Gigi Hadid új frizurája: mint egy vörös Disney hercegnő
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Alig két hete adtunk hírt arról, hogy Gigi Hadid kifutóra való visszatérését új hajszínnel ünnepelte, és a legfrissebb fotók szerint ez a színváltoztatás nem csak a Versace bemutató idejére szólt.

Instagram posztjai után szinte már biztosra vettük, hogy a vörös választás tartósnak bizonyult, amit csak megerősítettek a napokban New York utcáin készült képek, ahol a gyönyörű modell kibontott, hullámos fürtjeit sokan azonnal A kis hableány, Ariel hajához hasonlítják.

És ha már itt tartunk, akkor a csizmája mellett se mennénk el szó nélkül, ugyanis a tavaszi hónapokban ismét előtérbe kerülnek, a ruhákkal, szoknyákkal, shortokkal könnyen kombinálható hegyesebb orrú darabok, amiknek sarokrésze is alkalmas arra, hogy akár egy egész napot átrohangáljunk benne. Gigi, Vagabond csizmája pedig tökéletes megoldás minden ilyen alkalomra, így ha tetszik, akkor itt le is csaphatsz rá!

Egyébként nem Gigi az első, akit valamelyik Disney hercegnőhöz hasonlítanak egy gyors hajfestés után, és nem is ő az első, aki ezzel a színnel próbálkozik kicsit feldobni a külsejét a sztárvilágból. A haj-kaméleonként is aposztrofálható Kylie Jenner is tett már próbát ezen irányba, Anne Hathawayt és Blake Livelyt pedig 2018-ban láthattuk ebben a tőlük, elsőre szokatlan árnyalatban pompázni, de a Doktor Houseból ismert Jennifer Morrisont, és a Pretty Little Liars sztárját Lucy Halet is megcsodálhattuk már vörös tincsekkel.

Olvasd el ezt is!

Mit gondolsz Gigi hercegnős, vételen hosszú, mélyvörös hajszínéről?

Tetszik Gigi Hadid új, vörös hajszíne?

Menő, nagyon jól áll neki!
Sokkal jobb a természetes szőke!

Galéria / 10 kép

Gigi Hadid vadító fotói még a legkonzervatívabb fantáziát is megbabonázzák

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!