George és Amal Clooney épp egy luxusjachton élnek, ami eszméletlenül néz ki belülről (is)

George és Amal Clooney épp egy luxusjachton élnek, ami eszméletlenül néz ki belülről (is)
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez a hajó a luxus megtestesítője, amiért a család biztosan odavan!

George Clooney és felesége, Amal, valamint a 4 éves ikergyerekeik, Ella és Alexander jelenleg egy pazar jachton tölti napjait a Whitsunday-szigeteken, mert a színész épp egy filmet forgat a térségben. Persze szárazföldi lakosztállyal is rendelkeznek, de idejük egy részét egyenesen a paradicsomban, a 24 méter magas Alani szuperjachton töltik.

Az ötcsillagos monstrum akár 6 vendég befogadására is képes, hatalmas társalgóval, óriási tévével és egy nyolc személyes étkezővel is rendelkezik. És ez nem minden! Természetesen profi személyzet dolgozik a konyhában, ráadásul gyönyörű és óriási galériáról figyelhetik a vendégek a naplementét. Továbbá található a jachton egy fő kabin egy nagy francia ággyal, egy kisebb kabin szintén ilyen ággyal, illetve egy ikerkabin két egyszemélyessel.

A belső tér is megtestesíti a luxust, hatalmas kanapén, sok fekvőhely várta a családot, így a feltételek adottak arra, hogy együtt töltsék az időt. A jacht bérlése egyébként 9 ezer dollár éjszakánként, ami átszámítva 2,8 millió forint.

A család másik otthona jelenleg a Hamilton-szigeten található Papillon, ami hét hálószobával és szintén hét fürdőszobával rendelkezik. Egyáltalán nem meglepő, hogy fényűző helyeken száll meg a család, hiszen otthonuk is igazi mesebeli kastély! Itt pedig be is leshetsz hozzájuk:

Ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Így nézett ki Amal Clooney, mielőtt híres lett volna

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!