1
/
7
1. mítosz: Ha főzés után hidegvízzel öntöd le a tésztát, jobb lesz az állaga
Igazság: Ha csak nem tésztasalátát készítesz belőle, akkor sose hűtsd le hideg vízzel a tésztát. A víz eltávolítja a már említett keményítőbevonatot, amitől elvész a tészta selymessége.
8 mítosz a tésztafőzésről, ami nem igaz
Túlfőtt vagy esetleg ropog a fogad alatt? A Barilla a kedvében jár a gasztronómia kedvelőinek!5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!
Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!