Na ilyen egy stílusos férfi! Frohner Fecó tegnap esti szettjét még a hollywoodi sztárok is megirigyelhetnék

Na ilyen egy stílusos férfi! Frohner Fecó tegnap esti szettjét még a hollywoodi sztárok is megirigyelhetnék
Forrás: Ódor Dorottya

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Nézd meg, mit viseltek a sztárok az InStyle MEN launch partyján!

Tegnap este ismét volt mit ünnepelnünk, végre a nagyközönség előtt is lelepleztük az InStyle MEN első magyar nyelvű számát, melynek címlapsztárja Mucsi Zoltán. A nagy bemutatkozást a szakma és a hazai sztárvilág is együtt ünnepelte velünk, az estéről pedig természetesen a stílusos férfiak sem hiányozhattak.

Az este egyik nagy kedvence számunkra Frohner Fecó volt, aki egyébként is ismert arról, hogy az öltözködésre önkifejezésként tekint, és nem riad vissza a figyelemfelkeltőbb daraboktól sem. Az este dress code-jának megfelelően, ami a smart casual volt, Fecó szettjében egyszerre keveredett az elegancia és a vagányság. Míg előbbit az öltönynadrág és zakó szolgálgatta, utóbbiért egy Converse és egy szegecses bőrdzseki felelt, és a tőle megszokott módon mindebbe vitt még egy kis extrát a kiegészítők tekintetében.

Kép
forrás: Ódor Dorottya

Frohner Fecóval az est házigazdája, Szabó Kimmel Tamás beszélgetett is a színpadon, hiszen sztárok kedvelt fodrásza is szerepel az InStyle MEN első lapszámában, melyben egy egészen új oldaláról ismerheted meg a vele készült interjúnak köszönhetően.

Kép
forrás: Ódor Dorottya

És hogy mit viselt a többi vendég az estén? Ahogy a nők, úgy a férfiak stílusa is épp oly változatos, mutatjuk is a kedvenceinket az InStyle MEN launch partyján!

Galéria / 4 kép

Az InStyle MEN launch partyjának legstílusosabb férfiai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.