Ezek a francia filmek bebizonyítják: a szerelem az szerelem

Ezek a francia filmek bebizonyítják: a szerelem az szerelem
Forrás: unifrance.org/Beauty Boys

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A francia filmalkotók újra és újra bebizonyítják, hogy a szerelem az szerelem, ráadásul most ingyenesen nézheted meg legújabb alkotásaikat.

Ha valakik, akkor a franciák pontosan tudják, semmi sem fontosabb a szenvedélynél és a szerelemnél. Nem számít, ki vagy, honnan jössz, jogod van a szerelemhez. Jogod van átélni a szerelem szabadságát és annak minden szépségét, méghozzá nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is.

Olvasd el ezt is!

A szabad szerelem jegyében született francia alkotások pedig mindig odaszegezik a nézőt a képernyő elé, mert minden egyes képkockájuk arról árulkodik, hogy életünk legnagyobb mozgatórugója a szerelem - minden formájában.

MyFrenchFilmFestival 2021

.

Január 15-től egy hónapon át, egészen február 15-ig a MyFrenchFilmFestival.com, a UniFrance és a Francia Intézet szervezezésében MyFrenchFilmFestival a Cinegón is! A játékfilmeken kívül ingyenesen érhető el a fesztivál oldalán további 20 rövid- és animációs film, amelyek közül ma mi is válogattunk.

A mai válogatásunk középpontjában álló filmek elgondolkodtatnak, motivációt és bátorítást nyújtanak felszabadultan megélni és megérteni az álmokat.

A SZERELEM AZ SZERELEM!

Galéria / 4 kép

Ezek a francia filmek bebizonyítják: a szerelem az szerelem

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.