A nő, aki elcsavarta a 92 éves üzletember fejét! Rupert Murdoch és új menyasszonyát elcsípték a fotósok

A nő, aki elcsavarta a 92 éves üzletember fejét! Rupert Murdoch és új menyasszonyát elcsípték a fotósok
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Rupert Murdoch a friss bejelentése szerint 92 évesen ismét házasodik. De kicsoda Ann Lesley Smith, azaz a nő, aki elcsavarta a fejét?

Tegnap robbant a hír a sajtóban, hogy Rupert Murdoch médiamágnás ismét házasodni készül. A 92 éves üzletember eddig négyszer vált el, legutóbb kevesebb mint egy évvel ezelőtt, Jerry Hall modelltől. Rupert Murdoch azonban nem szomorkodott sokáig egyedül, állítása szerint ismét rátalált a szerelem, méghozzá a 66 éves Ann Lesley Smith személyében.
És hogy kicsoda Ann Lesley Smith? Nos, bár hazánkban kevésbé ismert a neve, ám Amerikában modellként, rádiós újságíróként és énekes-dalszerzőként ismerik. Egy kis kitérő erejéig börtönlelkészként is tevékenykedett, ám innen visszatért a médiához, és Rupert Murdoch lapcsoportjának kezdett dolgozni. Bár kapcsolatukról egyelőre nem sokat tudni, de minden bizonnyal itt ismerkedtek össze egymással, és mivel Ann Lesley Smith is szingli volt, mivel férje, Chester Smith countryénekes és üzletember 2008-ban elhunyt, így közelebb kerültek egymáshoz. A párost pedig a közelmúltban el is csípték a paparazzik, bár ekkor az eljegyzés bejelentése még a kanyarban sem volt.

Rupertet és Ann a barbadosi Bridgetownban töltötték vakációjukat, és a beszámolók szerint a pár együtt csobbant a vízben, és karibi kiruccanásuk során nagyon önfeledtnek és boldognak tűntek. Ami pedig a lánykérést illeti, az üzletember így nyilatkozott róla: „Nagyon ideges voltam. Féltem, hogy szerelmes leszek – de tudtam, hogy ez lesz az utolsó. Akkor legyen. Boldog vagyok”.

Galéria / 6 kép

Nem nagy, hanem óriási korkülönbség - 6 furcsa és híres pár, akit ez egy kicsit sem zavar

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.