FOREO Espada vélemény! Teszteltük, hogy tényleg működik-e a pattanáskezelő szépségkütyü

FOREO Espada vélemény! Teszteltük, hogy tényleg működik-e a pattanáskezelő szépségkütyü
Facebook
Twitter
Pinterest

A FOREO Espada termékek mindenkinek megváltást jelenthetik, akiknek vannak pattanásaik!

A cikk támogatója A FOREO

Ha valamit nem szabad, akkor általában csak még csábítóbbá válik, és ez tökéletesen igaz a pattanások nyomkodására is. Pedig pontosan tudjuk, hogy sajnos általában ez csak ront a helyzeten. Amikor egy gyulladt patit megpiszkálunk csak elmérgesítjük, még pirosabb és nagyobb lesz, lelassul a gyógyulási idő, heg marad utána, tudjuk, hogy megy ez... Bár nekem sosem volt kifejezetten problémás a bőröm, a 30-at betöltve be kellett látnom, hogy a hetente megjelenő egy-egy pattanástól nem sikerült megválnom az idő múlásával, melynek szakszerű kezelésében azt hiszem túlzás nélkül mondhatom, hogy kicsit sem vagyok jártas. A neszeszeremben eddig mindig helyet kapott valami pattanáskezelő termék, ami hol kisebb, hol nagyobb sikerrel segített a problémán, ám egyvalamit egyik esetben sem úszom meg, az amúgy is száraz és vízhiányos bőröm minden ilyen bevetés után extrém száraz és hámlik. Ezért is csillant fel annyira a szemem, amikor lehetőségem nyílt tesztelni a FOREO pattanások csökkentésére kitalált duóját, az Espada kék fényű tollat és a svéd márka legújabb innovációját, az Espada BHA+PHA Blemish Solutiont, ami egy géles termék a pattanásokra.

Ez a páros azt ígéri, hogy otthonunk kényelmében is professzionálisan kezelhetjük a bőrhibákat, és kéz a kézben erősítik egymás hatékonyságát, én pedig mindezt majdnem egy teljes hónapig teszteltem is. A FOREO tisztító készülékét már ismertem, a LUNA egyik alapja a bőrápolási rutinomnak, és mostantól az Espada is az lesz, de ne szaladjunk ennyire előre.

A csomagolás és a megjelenés a FOREO-tól már megszokott prémium minőség!

Kép

Mindössze egy rövid töltés után már használható is az pattanáskezelő toll és hozzá a BHA+PHA pattanáskezelő gél, melynek összetevői épp a kék LED fénnyel és a T-Sonic pulzálással aktiválódnak. Ám míg előbbi a mindennapos rutin része lehet, és hosszútávon segít a pattanások és miteszerek csökkentésében, addig utóbbihoz akkor érdemes nyúlni, ha már tényleg baj van. Nálam ez két esetben szokott előfordulni: a táplálkozásom miatt és menstruáció előtt. Egy hónap épp elég idő volt ahhoz, hogy az Espadával mind a két helyzetet teszteljem.

Kép

Az Espada titka a kék fényű LED technológia és a T-Sonic pulzálás, amik célba veszik a pattanásokat, az eltömődött pórusokat és a mitesszereket, és már a bőrfelszínen való megjelenésüket is megelőzik. És itt a célba vételt szó szerint kell érteni, ugyanis egy piros célkereszt segít abban, hogy a kezelést épp ott végezd, ahol szükség van rá. Nálam pedig ez tényleg működött! Az apró pattanások már azelőtt eltűntek, hogy komolyabb gondot okoztak volna, ezáltal pedig a bőrképem is sokkal szebb lett, ugyanis sem a nyomkodások miatti mikrosérülések, sem piros foltok, sem a pattanásleszárító termékek utáni bőrszárazság nem alakul ki így, mindezek után pedig már szinte "vártam" a hormonháztartásom felborulásával járó, havonta egyszer kötelezően jelentkező mérgesebb kipattogzásokat, amik tipikusan az államnál bukkannak fel.

Aki hasonló cipőben jár, pontosan tudja, hogy ezek a menstuációs pattanások azok, amiket a legnehezebb kezelni, az Espada BHA+PHA Blemish Solution viszont eddig soha egyetlen más terméknél sem tapasztalt gyorsasággal állította meg, majd fordította vissza a folyamatot. Míg a kék fényű tollat komolyabb pattanások esetén akár napi 4 alkalommal is lehet használni, ezt reggel és este ajánlják felvinni közvetlenül a pattanásra. Én a két kezelést így együtt és külön-külön is használtam, és azt kell mondjam, ilyen gyorsan még nem úsztam meg a dolgot, az biztos! Mindemellett pedig egyszerűen muszáj női szemmel is néznem a bőrápolás témakörét. Bár ha valami hatékony, hajlandó vagyok beáldozni az állagot és az illatot, ám a Blemish Solutionben mindez egyszerre teljesül. És van itt még valami más is - a külső! A legtöbb hasonló termékkel ellentétben ugyanis igazán stílusos a csomagolása, olyasvalami, ami a fürdőszoba polcon is jól mutat, anélkül, hogy bárki is sejtené, hogy az egyik legbosszantóbb bőrhibát, a pattanásokat hivatott kezelni.

A konklúzió?

A beauty kütyük világában tényleg érdemes elmerülni, ugyanis elhozzák a fürdőszobába a kozmetikai kezelések világát. Az Espada kék fényű toll elmondhatatlanul nagy segítség lehet azoknak, akiknek problémás a bőrük, de az olyanoknak is, mint én, akik nem érzik úgy, hogy túl nagy gondjuk lenne, de egy-egy pattanás felbukkanása igenis bosszantja őket a mindennapokban. És bár hosszútávú tapasztalatom még nincs, de abban biztos vagyok, hogy a bőr meghálálja, ha felhagyunk a nyomkodással, ezzel állandó kis sebeket okozva magunknak, és helyette egy sokkal kíméletesebb kütyüre ruházunk be, ami a kék fény erejével segít nekünk.

A pattanásos bőr a nyolcadik legelterjedtebb bőrprobléma a világon; közel 650 millió embert érint, és gyakran okoz másodlagos, lelki eredetű problémát, például depressziót. A svéd szépségipar úttörőjének, a FOREO-nak a missziója, hogy önbizalmat adjon az embereknek, és segítse őket mentális egészségük megőrzésében. Legújabb dobása, az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő gélje új, hatékony megoldás lehet a pattanás elleni arcápolási rutinban és egyben növelheti használója önbizalmát is. Az új FOREO pattanáskezelő gél már elérhető a magyar piacon, a Notino.hu webáruházában.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik pattanásokkal és bőrhibákkal küzdenek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.