A filmtörténet 10 legutáltabb és legelviselhetetlenebb karaktere - van, hogy a színész, de olyan is, hogy a szerep hibája!

A filmtörténet 10 legutáltabb és legelviselhetetlenebb karaktere - van, hogy a színész, de olyan is, hogy a szerep hibája!
Forrás: InterCom

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Kiállhatatlan karakterekben bizony a filmtörténet sem szűkölködik.

A mozi világa a való élethez hasonlóan megannyi karaktert rejt, a személyiségekben rejlő sokszínűséggel pedig mindig próbáltak úgy játszani a filmtörténet során, hogy az adott szereplőkkel a nézők is képesek legyen azonosulni, ám volt olyan, hogy ez mégse sikerült.
Őszintén szólva a készítők soha nem egy biztos recept szerint dolgoztak, így minden alkotásban más és más típusú karakternek jutott az a hálátlan szerep, hogy a nézők nemhogy nem tudtak együtt érezni velük, de egyenesen kibírhatatlannak titulálták őket. Akadtak olyan esetek, amikor az írók munkája bizonyult hiányosnak és szimplán csak rosszul volt kitalálva az adott figura, máskor viszont inkább a színészek játéka nem ütötte meg azt a bizonyos szintet. Hogy a filmtörténet során a nézők mely szereplőket utálták meg a leginkább? Galériánkra kattintva megtudhatod!

Galéria / 10 kép

A filmtörténet 10 legelviselhetetlenebb karaktere

Megnézem a galériát

A 2022-es évben jó néhány új sorozat és film látott napvilágot a streaming platformokon, a szolgáltatók nem egyet el is kaszáltak, ez azonban sokszor nem egyezik a nézők ízlésével, és olyanra is akad példa, hogy épp a legutáltabb karakterek folytathatják egy spin-offban. Lássuk, egy felmérés alapján mely karakterek és produkciók voltak a legnépszerűtlenebbek tavaly!

Galéria / 7 kép

Van, akinek már a tekintetétől is rosszul vagyunk: az elmúlt év legutáltabb karakterei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.