Angelina Jolie ezzel akar odaszúrni Brad Pittnek? Fiatal énekessel randizott a díva

sztár, sztárok,
Forrás: Christopher Polk/Getty Images for The Critics' Choice Awards
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, Angelina Jolie ismét visszaült a lóra, ahogy mondani szokás, és egy ideje randizni kezdett. Nemrég egyik exférjével találkozgatott, most pedig egy nála 15 évvel fiatalabb énekessel vacsorázott... A JOY magazin írása.

Angelina Jolie-nak talán elege lett abból, hogy úton-útfélen Brad Pitt randipartnereiről cikkeznek a lapok, és mostanra a válás után ő is eljutott oda, hogy ismerkedjen. Vagy legalábbis randizzon, nemrég ugyanis exférjével, Johnny Lee Millerrel töltött el pár órát a férfi lakásán - pár hete erről cikkezett a nemzetközi sajtó.

Most pedig egy 31 éves zenésszel randizott a 46 éves színésznő. A pasi nem más, mint The Weeknd, valódi nevén Abel Tesfaye. A párost a népszerű Santa Monica-i étteremben, a Giorgio Baldi-ban látták vacsorázni a The Sun információi szerint.

A dolog pikantériája az, hogy eddig senki sem tudta, hogy ők ketten ismerik egymást. Pusztán annyi közük volt egymáshoz, hogy még 2016-ban pletykáltak arról, hogy The Weeknd exbarátnője, Selena Gomez az akkor még házas Pittel kavart, ám ez valószínűleg csak mendemonda volt. Azonban Selena és a zenész 2017-ben, 10 hónap együttlét után szakítottak.

Alig várjuk az első közös fotót a párosról, és persze azt is, hogyan alakul a kapcsolatuk - már ha tényleg lesz valami közöttük...

Galéria / 15 kép

Így fogyott el Angelina Jolie 20 év alatt

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!