Organikus pamut gyerek kollekció az F&F-től

Organikus pamut gyerek kollekció az F&F-től
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Tökéletes választás a kicsiknek!

Korábban talán még sosem gondoltunk így rá, de kétségtelenül a pamut a világ legnépszerűbb textil anyaga. Nemhiába, hiszen természetes, biológiailag lebomló, és a legkedveltebb viselet a bőrnek. A pamutot gyapotból készítik, termesztése pedig igencsak kényes, és sajnos nem túl gazdaságos. Ahhoz, hogy a termelők lépést tudjanak tartani a kereslettel, mesterséges eszközökhöz, génmódosításhoz és vegyszerekhez kell folyamodniuk. Ezen káros környezeti hatások felszámolásáért tett fontos előrelépést az F&F és megalkotta első, 100%-ban organikus pamut gyerekkollekcióját. A Made Mindfully jegyében, azaz tudatosan előállított darabok 100%-ban organikus pamutból készültek, hozzájárulva azon törekvéshez, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.

Tudatosan előállított darabok 100%-ban organikus pamutból készültek.
forrás: PR
Tudatosan előállított darabok 100%-ban organikus pamutból készültek.

Az organikus pamut előállításához nem használnak semmiféle mérgező, környezetre, termőföldre ártalmas anyagot, illetve nagy figyelmet szentelnek az időjárás alakulásához mindig igazodó öntözésre, igyekeznek javarészt esővízzel öntözni, így akár 70%-kal kevesebb vizet igényel a termesztése.

Az organikus pamutból készült darabok, még természetesebb, és komfortosabb érzetet nyújtanak a kicsiknek, még a legérzékenyebb bőrűek számára is tökéletes választás lehet. A kollekció elengedhetetlen tavaszi darabjai a kislányok számára; pöttyös, szivárványos, virágmintás ujjatlan, fodros kisruhák, blúzok, sortok, nadrágok, cuki pólók a legszebb tavaszi színekben pompázva teszik különlegessé a hétköznapokat. A fiú ruhadarabok a dínó, és állat imádóknak kedveskednek. A szuper kényelmes, mintás szettek teszik felejthetetlenné a játékot, ráadásul a Földünk szebb jövőjéhez is hozzájárulhattunk az organikus pamut választásával.

Fedezd fel, a márciustól elérhető organikus pamut kollekciót a Tesco áruházaiban.

Galéria / 14 kép

Az F&F organikus pamut kollekciójának a legjobb darabjai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!