Itt a Kínai Újév, a Fa-Sárkány éve: ilyen lesz 2024 a kínai asztrológus szemével

Itt a Kínai Újév, a Fa-Sárkány éve: ilyen lesz 2024 a kínai asztrológus szemével
Forrás: Unsplash/Til Man

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Tudd meg, mit jósol a 2024-es évre a kínai asztrológus! Előrejelzés a Fa-Sárkány évére!

Február 4-én, a szoláris időszámítás szerint délelőtt 10 körül megérkezett a Kínai Újév, a Fa-Sárkány éve. És, hogy miért éppen Fa-Sárkány? Nos, a kínai állatöv tulajdonképpen egy 12 éves ciklus, minden évet más állatjegy ural, ezek fix sorrendben követik egymást, mivel a Sárkány az ötödik a sorban, 2024-ben ez következik, tavaly a Nyúl volt porondon, 2022-ben pedig a Tigris.

Az egyes évekhez nem csupán egy adott állatjegy tartozik, hanem az öt elem (fa, tűz, föld, fém, víz) egyike is, vagyis összesen 60-féle kombináció létezik az évek tekintetében, egy-egy ismétlődésre tehát kereken 60 évet kell várni. A kínai asztrológusok egyébként egyetértenek abban, hogy a Fa-Sárkány egy rendkívül izgalmas kombináció, tehát egészen biztos, hogy minden jegynek pörgős, mozgalmas éve lesz.

2024 a Fa-Sárkány éve a kínai asztrológia szerint.
forrás: Unsplash/Pascal Bernardon
2024 a Fa-Sárkány éve a kínai asztrológia szerint.

Ilyen lesz a Fa-Sárkány éve a kínai asztrológia szerint

„Február 4-én vasárnap, délelőtt fél 10-kor nagy forgószelet kavarva érkezett a Fa-Sárkány egy teljes évre. Friss, teremtő energiákkal tölt fel, lelkesedéssel, új ötletekkel, tetterővel mindannyiunkat. Nagy változásokat hoz az új év! Ez előbbi lehet talán a valaha leírt legsemmitmondóbb mondat az előrejelzésekben. Persze, hogy változásokat hoz minden új év, hiszen minden energiaváltozás megmozgatja az életünket, de idén valóban jelentősebb útelágazásokhoz érkezhetünk” – kezdte lapunknak Földes Padma Flóra kínai asztrológus, a Padma Analyzing oldal szerzője.
„Új utak nyílnak meg, vagy újakat kell keresnünk, de fogunk is találni, hiszen kreatív és lelkes üzemmódban leszünk. Így könnyen lehet, hogy most tényleg belevágunk valami teljesen újba! Alapvetően a magunk dolgával, a saját elképzeléseinkkel foglalkozzunk a Sárkány évében. Vagy lesznek hozzá társaink, vagy nem, mindenképpen jobb, ha a magunk erejével számolunk. Ígéretet ne vegyünk idén senkitől 100 százalékosnak… Megváltozhatnak a körülmények és már ugrott is az egyezség. Néha ezek miatt eluralkodhat rajtunk a félelem, az aggodalom az ismeretlentől, rémeket kezdünk látni. Ilyenkor vissza kell kicsit vonulnunk és rendet kell teremteni a lelkünkben. Meg kell győzni magunkat, hogy nincs mitől félni. Ezt senki nem tudja megadni kívülről. A Fa-Sárkány egy misztikus erővel rendelkező, erős és önálló lény! Ha sikerül ez a belső munka, sokkal erősebb emberré válunk, mint valaha voltunk, és győzelemre visszük az ügyeinket. Ez természetesen azt is magával hozza, hogy anyagi gyarapodásra is számíthatunk az évben. Izgalmas, kalandokban, fordulatokban bővelkedő évnek nézünk elébe!” – elemezte a 2024-es évet a szakértő.

Ilyen egy Sárkány évében született személyiség

A Sárkány évében született emberek sok olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami ehhez a csillagjegyhez köthető, ambiciózus, magabiztos és karizmatikus személyiségek, akik elképesztő lelkesedéssel indulnak el céljaik megvalósítása felé. Mivel kitartók, okosak és bátrak, szinte minden álmukat képesek is valóra váltani.

A Sárkány csillagjegy évei: 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940, 1928

Most pedig nézd meg, melyek azok a jegyek, amelyek anyagilag biztosan jól járnak 2024-ben!

Galéria / 6 kép

6 kínai csillagjegy, aki sok pénzre számíthat 2024-ben

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.