Ezzel a trükkel fogyott le 3 hónap alatt élete egyik legjobb formájára Alessandra Ambrosio

Ezzel a trükkel fogyott le 3 hónap alatt élete egyik legjobb formájára Alessandra Ambrosio
Forrás: GettyImages/Emma McIntyre
Facebook
Twitter
Pinterest

Alessandra Ambrosio őszinte interjúban vallott arról, hogyan dolgozta le a szülés után hipergyorsasággal a felesleget.

A Victoria’s Secret egykori angyala kertelés nélkül vallott étkezési és táplálkozási szokásairól, amelyek közül néhányan nagyon meglepődtünk. Alessandra azt mondja, hogy tisztában van azzal, hogy sosem fogja visszakapni a terhesség előtti alakját.

A tested sosem lesz már olyan, mint a terhesség előtt volt, akárki akármit is mond. Egyszerűen képtelenség. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy nekem sokkal jobb lett az alakom a szülés után, mint amilyen előtte volt. Nagyrészt azért, mert most már rendszeresen edzem, ami korábban nem volt jellemző rám. Szóval most sokkal formásabb vagyok és jobban is érzem magam a bőrömben

- mesélte a kétgyermekes anyuka.

Brazíliában ráadásul megőrülnek az idomokért az emberek.

Az egész a karneválkultúrából jön, ahol a nők alig viselnek valamit, csak egy mini bikinit és tollakat. Gyönyörűek és nem csak azért, mert tökéletes testük van, hanem mert szeretnek élni. Nem akarnak Barbie-babákra hasonlítani, egyáltalán nem ez a céljuk.

Az idén 41 éves szupermodell már néhány extrém diétát is kipróbált élete során. Szülés után például három hónap alatt kellett bombaformába hoznia magát a Victoria’s Secret show-ra.

Miután 2008-ban megszültem Anját, 3 hónapot kaptam arra, hogy lefogyjak. Egy 1200 kalóriás diétát tartottam, amit utáltam. Soha többé nem tudnám megcsinálni. A show előtti előkészületek amúgy is annyira stresszesek, rengeteg energiát leszívnak rólunk, úgyhogy ha lement, egész éjszaka táncolni szoktam, hogy levezessem a feszültséget.

Amikor nem a kifutóra készül, meglehetősen kiegyensúlyozottan táplálkozik. Semmilyen ételfajta nincs a tiltólistáján:

Minden nap mást eszem és hiszek az önmegtartóztatásban. Nem tömöm magam tésztával, de amikor hazautazom Brazíliába – ahol minden étel tészta- vagy kenyéralapú, és isteni – azt eszem, amit csak megkívánok. Aztán amikor visszatérek Los Angelesbe, újra rengeteg csirkét és salátát eszem.

Az édességtől és az alkoholtól sem tartózkodik, a pohár vörösbort például mindennapi rutinnak tekinti a vacsorája mellé. Az edzés pedig meglepő módon korábban nem volt a mindennapjai része.

A családunkban soha senki nem sportolt. Az első VS show-m előtt én sem edzettem, de aztán elkezdtem. Ma már minden nap sportolok.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

Az edzésmódszer, amivel a sztárok fitten tartják magukat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Borbély Alexandra generációkat bemutató képe könnyeket csal a szemekbe

Új képet osztott meg a színésznő, amire nem lehet érzelemmentesen nézni.