Ezzel a nővel csalja a vőlegénye állítólag a várandós Rihannát

Ezzel a nővel csalja a vőlegénye állítólag a várandós Rihannát
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Rihanna és ASAP Rocky épp első gyermeküket várják, ám felröppent a hír, hogy a rapper nem hűséges szerelméhez.

Még január végén robbant bombaként a hír, hogy Rihanna és vőlegénye, A$AP Rocky szülői örömök elé néznek. Az énekesnő akkor már bőven kerekedő pocakkal állt a nyilvánosság elé egy nem mellesleg igencsak merész outfitben, azóta pedig sokszor napról napra írja át mindazt, amit eddig a kismama szettekről gondoltunk. De sajnos a sokak szerint botrányos összeállítások mellé most úgy tűnik, botrányos magánélet is társul.

Először április közepén röppent fel a hír, hogy ASAP Rocky megcsalta az áldott állapotban lévő énekesnőt, méghozzá egy olyan nővel, akit maga Rihanna is jól ismer, ugyanis együtt dolgoznak a sztár Fenty néven ismert márkáján.

Bár a pletykákat aztán a nő tagadta, máris itt egy újabb eset...

A minap ugyanis egy újabb nő jelentkezett be, aki állítja, ASAP Rocky és ő hónapokig titokban üzengettek egymásnak, és egy lehetséges találkozó lehetősége is felmerült közöttük. A brit származású háromgyerekes anya egyébként nem is tudta, ki is az az ASAP Rocky, mikor a rapper ráírt még 2021 decemberében az Instagramon (ekkor Rihanna már 4 hónapos terhes volt), állítása szerint gyerekei világosították fel, hogy egy igazi világsztárról van szó. Majd a The Sun magazinnak leszögezte, bár sokat beszéltek egymással, valójában semmi komoly nem történt közöttük, tényleg csak beszélgettek egymással.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de nekünk ez a történet kísértetiesen kezd hasonlítani ahhoz, ami Jennifer Lopez és Alex Rodriguez között zajlott a tavalyi évben. Szeretnénk hinni, hogy mindez csak pletyka, ugyanakkor tény, hogy nem A$AP Rocky lenne az első, aki megcsalta várandós szerelmét!

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik elhagyták épp terhes szerelmüket

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok