Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Te bevállalnád? Ez a különleges nadrágtrend hódít most a stílusimádók körében

Te bevállalnád? Ez a különleges nadrágtrend hódít most a stílusimádók körében
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az új nadrágtrend bár feladja a leckét ötlet fronton, mégis annyira szuper, hogy kár lenne szó nélkül hagyni.

A nadrágtrendek minden szezonban megpróbálnak pont annyira igazodni a többi szezonális darabhoz, hogy a lehető legkevesebb fejtörést okozzák a divatra éhes közönségnek, és mindezen feladatokat olyan tökéletesen teljesítik is, hogy még az elsőre meglepő textúrák se tudják őket zavarba hozni.
Az ezüst színű anyagok ugyanis 2023-ban új szintet léptek és nemcsak a táskákon kezdtek el egyre gyakrabban feltűnni, hanem a cowboy csizmákon, a kabátokon, na meg példának okáért a nadrágtrendek között is, ahol úgy tűnik, hogy nagyon jól boldogulnak, így itt az ideje, hogy te is elkezdj barátkozni ezzel az új hullámmal.

Ennek az enyhén futurisztikus ihletésű, csillogó, fényes tónusnak megvan az a tulajdonsága, hogy képes a legkülönfélébb stílusokhoz is alkalmazkodni, és az elegánstól kezdve egészen a hétköznapi megjelenéseken át minden téren képes feltalálni magát. Szerencsére a fazonok közti eltérések sem okoz túl nagy gondot neki, így még a kedvenc szabásaidról sem kell lemondanod.

Látvány szempontjából bár bőven kimaxolja a figyelemfelkeltő lehetőséget, ettől függetlenül a hétköznapokba is nagyon jól tud boldogulni a visszafogottabb darabok társaságában, továbbá a cipőválasztás kapcsán sem igényel túl nagy tervezést, hiszen a sportosabb darabok pont annyira képesek megtalálni vele a közös hangot, mint az magas sarkú lábbelik - maximum a helyszín és az alkalom variálhatja az elképzeléseidet.

Neked is tetszik ez az izgalmas nadrágtrend? Mutatunk is pár beszerezhető kincset!

Galéria / 4 kép

A 2023-as év egyik legmerészebb trendje: Ezüst nadrágok

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.