Te bevállalnád? Ez a különleges nadrágtrend hódít most a stílusimádók körében

Te bevállalnád? Ez a különleges nadrágtrend hódít most a stílusimádók körében
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az új nadrágtrend bár feladja a leckét ötlet fronton, mégis annyira szuper, hogy kár lenne szó nélkül hagyni.

A nadrágtrendek minden szezonban megpróbálnak pont annyira igazodni a többi szezonális darabhoz, hogy a lehető legkevesebb fejtörést okozzák a divatra éhes közönségnek, és mindezen feladatokat olyan tökéletesen teljesítik is, hogy még az elsőre meglepő textúrák se tudják őket zavarba hozni.
Az ezüst színű anyagok ugyanis 2023-ban új szintet léptek és nemcsak a táskákon kezdtek el egyre gyakrabban feltűnni, hanem a cowboy csizmákon, a kabátokon, na meg példának okáért a nadrágtrendek között is, ahol úgy tűnik, hogy nagyon jól boldogulnak, így itt az ideje, hogy te is elkezdj barátkozni ezzel az új hullámmal.

Ennek az enyhén futurisztikus ihletésű, csillogó, fényes tónusnak megvan az a tulajdonsága, hogy képes a legkülönfélébb stílusokhoz is alkalmazkodni, és az elegánstól kezdve egészen a hétköznapi megjelenéseken át minden téren képes feltalálni magát. Szerencsére a fazonok közti eltérések sem okoz túl nagy gondot neki, így még a kedvenc szabásaidról sem kell lemondanod.

Látvány szempontjából bár bőven kimaxolja a figyelemfelkeltő lehetőséget, ettől függetlenül a hétköznapokba is nagyon jól tud boldogulni a visszafogottabb darabok társaságában, továbbá a cipőválasztás kapcsán sem igényel túl nagy tervezést, hiszen a sportosabb darabok pont annyira képesek megtalálni vele a közös hangot, mint az magas sarkú lábbelik - maximum a helyszín és az alkalom variálhatja az elképzeléseidet.

Neked is tetszik ez az izgalmas nadrágtrend? Mutatunk is pár beszerezhető kincset!

Galéria / 4 kép

A 2023-as év egyik legmerészebb trendje: Ezüst nadrágok

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.