Ez az év más lesz: 8+1 dolog, amit tudnod kell a 2018-as Victoria's Secret Show-ról

Ez az év más lesz: 8+1 dolog, amit tudnod kell a 2018-as Victoria's Secret Show-ról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az év sem telhet el Victoria's Secret Show nélkül. Ez az a show, ahol a világ legszebb modelljei lépdelnek falatnyi, csilli-villi fehérneműkben, miközben a legmenőbb zenészek dalolnak, és ez az a show, ami után újra és újra megfogadjuk, hogy többet járunk edzőterembe.

Most összeszedtük az összes fontos tudnivalót a 2018-as Victoria's Secret Show-ról tudni kell, ugyanis ez az év több szempontból is tartogat izgalmakat számunkra!

1. A helyszín

Sokakat foglalkoztatott már a kérdés, vajon idén melyik nagyvárost foglalják be a lányok, és hol fogja magát mindenki más minimum XL-esnek érezni a show alatt. Az éves VS bemutató után nincs az a nő, aki ne nézne napokig máshogy egy tábla csokira, vagy ne venne sírva egy fitnesz bérletet. Két éve Párizs, tavaly pedig Sanghajban vonultak az angyalok, ám talán pont a tavalyi botrányok miatt döntöttek úgy, hogy idén inkább visszatérnek bölcsőjükbe, New Yorkba.

2. A dátum

A bemutatót úgy tudni, november 8-án forgatják majd, bár hivatalos bejelentést nem tett a Victoria's Secret. A teljes bemutatót pedig szokás szerint decemberben mutatják majd be a TV-ben.

3. Kelsey Merritt

Idén történelmet ír a Victoria's Secret, az idei show-ra ugyanis beválogatták Kelsey Merritter. Ezzel pedig Kelsey lesz az első filippínó modell, aki vonul a bemutatón.

4. Winnie Harlow

És még egy szuper castingdöntés, Winnie Harlow. A modell egy ritka bőrbetegségben, vitiligóban szenved, gyerekkorában gúnyolták és zaklatták, most pedig az egyik legmenőbb modell a kifutókon.

5. Jönnek a nagyok

Az elmúlt évben sok változás történt az angyalok listájában, nagy nevek mentek, és új modellek jöttek. Ami jó hír, hogy a nagy kedvencek közül Stella Maxwell, Cindy Bruna, Lais Ribeiro és Leomie Anderson már biztosan csatlakozik idén is a VSFS-hez.

6. De hol van a triumvirátus?

Még mindig nincs hír arról, hogy Kendall, Gigi és Bella vonulnak-e az idei bemutatón. Tavaly Kendall a La Perla-val kötött kizárólagossági szerződése miatt nem vehetett részt a show-n, Gigi-t pedig bojkottálták Kína lakosai. Hogy idén mi lesz a lányokkal, arról nem beszél senki.

Kép
forrás: Getty Images

7. Fellépők

Nos, róluk még mindig semmi hír, pedig általában ilyenkor már fény szokott derülni a sztárfellépők kilétére. Sokan úgy gondolják, a Csillag születik miatt Lady Gaga lesz az egyik, ahogy Katy Perry-ben is sokan bíznak, hiszen tavaly ő lett volna a Victoria's Secret Show egyik fellépője, csak kitiltották Kínából.

Kép
forrás: Getty Images

8. Kollaboráció

A 2017-es VSFS nem egy "szokásos" szuperdögös, szuperlátványos, szupergrandiózus show volt, hanem egy Victoria's Secret x Balmain bemutató. Nos, a kollaborációval úgy tűnik a márka hagyományt szeretne teremteni, már be is jelentették, hogy idén Mary Katrantzou-val dolgoznak együtt.

9. Palvin Barbi

Palvin Barbi alig néhány hónappal korábban maga vallott őszintén arról, hogy miért romlott meg a kapcsolata a világ egyik legnépszerűbb fehérneműmárkájával, és hogy miért nem lépett 2012 óta a Victoria’s Secret kifutójára. Nos, már nem titok, megbocsátottak neki!

Itt pedig megnézheted a modellek teljes listáját!

Galéria / 15 kép

Óriási megtiszteltetés a szakmában: Ezek a modellek vonulhatnak idén a Victoria's Secret kifutóján

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!