Ezt látnod kell! Audrey Hepburn 7 ikonikus divatpillanata - VIDEÓ

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Te vajon hányszor osztottál már meg Audrey Hepburn idézetet illetve hányszor nézted már meg az Álom luxuskivitelben című klasszikust? Mindannyiunk kedvence nem csak kíváló színésznő, de az egyik legnagyobb stílusikon is volt, aki még ma is követendő példa, hiszen stílusa időtlen. Ha kíváncsi vagy azokra a filmbeli divatpillanatokra és szettekre, amelyek divatikonná tették a színésznőt, jó helyen jársz!


1953- Római vakáció


Egy Rómába szökő hercegnőt eljátszani már önmagában izgalmasnak hangzik, de kétség kívül Audrey varázslatos külseje illetve a híres rövid frizurája, amit ebben a filmben vágott magának, tették igazán egyedivé a történetet. A meghatározó stílusjegyek a filmben a Vesta mellet, a fehér gombos szoknyák, a finoman megkötött selyem sálak, a midi szoknyák és az élénk színű darabok. Nézzétek csak milyen elbűvölően fest a színésznő!

1954- Sabrina


Ez a film, melyben a színésznő partnere Humphrey Bogar, tette Hepburnt stílusikonná és emelte a legnagyobb sztárok közé. A történet szerint a színésznő egy félős lányból öntudatos, párizsi stílusú nővé alakul. A filmben viselt ruhákat Edith Head és Hubert de Givenchy álmodta meg, a ceruzaszoknyák, a balerina stílusú outfitek és koktélruhák teremtik meg azt a könnyed és elegáns stílust, amit nem csak a vásznon, de a való életben is kedvelt a sztár. Mi egyszerűen elolvadunk a fiatal Audrey szépségétől, és Ti?

1957- Mókás arc


A Mókás arc igazi csemege azoknak, akik a divatvilág szerelmesei, hiszen ebben a szerepben a csendes könyvárusból fotómodell válik, a film nagy részét pedig nem máshol, mint a divat fővárosában, Párizsban forgatták. Kell ennél több? A főhősnő a filmben tökéletesen keveri a görög és párizsi stílust, a ruhákat Hubert de Givenchy egyedileg tervezte és készítette. Az egyik klasszikus jelenetben Audrey egy csupa fekete összeállításban látható és őszintén szólva, még sosem láttunk senkit ennyire elbűvölőnek talpig feketében!

1961- Álom luxuskivitelben


A stíluskirálynő talán legemlékezetessebb filmje, aminek kezdő jelenete az egyik leghíresebb filmes divatpillanat: Audrey a Tiffany bolt kirakata előtt, épp croissant majszolgat, rajta a klasszikus Givenchy tervezte kis fekete ruha, amit a fekete kesztyű, a felhalmozott gyöngysorok, a feltűzött haj és a fekete napszemüveg tett a divatvilág egyik kedvenc szettjévé. Szintén emlékezetes még a filmből az a Burberry kabát, amit a színésznő az esős jelentek alatt visel, rengeteg selyem sállál és a hatást teljessé tevő cigarettával kiegészítve.

1963- Amerikai fogócska


https://www.youtube.com/watch?t=11&v=NMkeqjacvAU

Gary Grant mellett igazi stílusikont alakíthatott ebben a klasszikusban Audrey, akinek ruhatárát itt is számos Givenchy darab gazdagította, a film legfontosabb divatpillanatait a különleges pillbox kalapok, a sárga gyapjú kabátok, a leopárd mintás fejkendők és az apró gyöngyfülbevalók biztosították. Igazi mestermű!

1964- My Fair Lady


A My Fair Lady története szerint egy professzor elhatározza, hogy a középosztálybeli nőt játszó Audreyból egy előkelő hölgyet varázsol. Nos, az átalakulás valóban mesébeillő, Hepburn karcsú alakján minden nagyestélyi bámulatosan áll, a hosszú kesztyűk, az elegáns tiarák és a királyi csillogást idéző ékszerek igazi hercegnővé varázsolták a törékeny színésznőt. Mi egyszerűen odáig vagyunk!

1966- Hogyan kell egymilliót lopni?


Állítólag a film gardróbjának megtervezéséhez Givenchy 30000 ezer dolláros büdzsével gazdálkodhatott, aminek az eredménye a hatvanas éveket idéző csillogás lett. A film ikonikus darabjai a fekete csipkeruhák és csipkés maszkok, az A-vonalú szabások és a fehér napszemüveg. Természetesen a smink is fontos szerepet kapott a karakter kialakításában, az igéző macskaszemekkel vált igazán lenyűgözővé Audrey!

Ha még szívesen nézegetnéd Audrey legszebb szettjeit, kattints ide!

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Sztárok

Fegyveres rablás, szerelemféltés: 10 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

A sztárok életében is vannak olyan fejezetek, amikről karrierjük során tényleg csak pár interjúban hajlandók mesélni - és ez valahol teljesen érthető.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen szép nő volt fiatalon a Titanic idős Rose-át alakító Gloria Stuart - fotók

Gloria Stuart angol-amerikai csillagot a legtöbben az 1997-es Titanicból ismerik, mint az idős Rose-t megformáló színésznő, pedig a 2010-ben elhunyt tehetség ennél sokkal többet tett le az asztalra élete során.

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Hollywood legszebb sztárpárjai, akik között nagy a korkülönbség, de ők fittyet hánynak mások véleményére

Sok ember szkeptikus a szerelmesek közötti nagy korkülönbséggel, hiszen minden életkorban más dolgok hajtják és motiválják az embert akár az életét, akár a terveit tekintve.

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper decemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Decemberben már olyan outfitötletek is beleférhetnek, amiknek eddig még egy százaléknyi esélyt sem adtál!