Nem semmi, mit követel Harry és Meghan a királyi családtól: még a koronázás előtt akarják a dolgot

Nem semmi, mit követel Harry és Meghan a királyi családtól: még a koronázás előtt akarják a dolgot
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Tovább fokozódik a botrány!

Jelenleg szó szerint az egész világ Meghan és Harry netflixes dokumentumfilmjéről beszél, és még annak is van véleménye a történtekről, aki eddig nem is kísérte figyelemmel a királyi család életét.

Az viszont egyértelmű, hogy a legtöbb vélemény negatív Meghanékkel kapcsolatban, így rengetegen, akik eddig esetleg még szurkoltak is nekik, most értetlenül állnak a dokumentumfilmben látottak előtt.

Sok ember szerint ugyanis Meghanék tiszteletlenek a királyi családdal, és érthetetlen, hogy miért akartak egy nagyszabású netflixes dokufilmet, ha annyira vágytak a privát életre és szabadságra... Egyes források szerint egyébként Meghant és Harryt különösen meglepte az, hogy a világ ennyire negatívan fogadta a sorozatukat, ők ugyanis biztosak voltak benne, hogy ez lesz az ő nagy győzelmük (ennek éppen az ellentéte történt).

Ezzel azonban még mindig nincs vége, ugyanis a Mirror szerint szeretnének személyes találkozót a királyi családdal, és szeretnék, ha minden problémát átbeszélnének, amit felhoztak a dokusorozatban. Ezen kívül pedig a közeli forrás szerint a pár szeretné, ha minden fájdalomért és sérelemért bocsánatot kérne tőlük a királyi család, ezt a nagy beszélgetést pedig még Károly koronázása előtt szeretnék, ettől teszik ugyanis függővé azt, hogy elmennek-e az eseményre vagy sem.

A palota forrása pedig válaszul annyit mondott, hogy Károly biztosan nyitott lenne a találkozóra, és „ha fel akarják venni a kapcsolatot a királlyal, akkor tudják, hol él”.

Hát, meglátjuk, hogy mi lesz ennek az egész szappanoperának a vége...

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

A Meghan & Harry dokumentumfilm-sorozat csúnya ferdítései

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!