Egy bennfentes elárulta, Leonardo DiCaprio miért döntött a szépséges Gigi Hadid mellett

Leonardo DiCaprio
Forrás: Kevork Djansezian/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt hetekben csak kapkodtuk a fejünket, ha Leonardo DiCaprio magánéletéről hallottunk, hiszen négy boldog, együtt töltött év után pillanatok alatt ért véget Camila Morronéval való kapcsolata, majd össze is hozták a világ egyik legismertebb modelljével, Gigi Hadiddal.

Az újdonsült párról lesifotók is készültek, amelyeken jól kivehető, hogy valóban több lehet köztük puszta baráti kapcsolatnál. Több bennfentes is elárulta, hogy az Oscar-díjas sztárt lenyűgözte a szupermodell, főleg, hogy ő pont az esete. A színész és Gigi Hadid egy manhattani buliban flörtöltek egymással Casa Ciprianiban, ahol feltehetőleg komolyabbra is fordultak a dolgok kettőjük között.

Köztudott, hogy Leonardo DiCapriónak a magas, vékony és szőke hajú modellek az esetei, amelynek Camilla majdnem az ellentéte volt barna hajával. Ettől függetlenül mindenki abban reménykedett, hogy Morrone mellett végre lehorgonyozik és családot alapít. Ám, ahogy azt a jelek is mutatják, a sztárnak esze ágában sincs hátrahagyni megszokott agglegény életét és lemondani a hódításról a szupermodellek világában.

És hogy miért épp Gigi Hadid rabolta el a szívét? Sokak szerint az elmúlt években többször is sikerült összefutniuk bizonyos körökben, rendezvényeken, így már nem voltak ismeretlenek egymásnak, illetve Leót lenyűgözte Gigi intelligenciája és sikeressége. A modellel nagyon jókat lehet beszélgetni, megáll egyedül is a lábán, van már kiépített karrierje, és nem mellesleg gyönyörű is!

Vajon lehet, hogy Gigi lesz a befutó?

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

3 szabály, amit Leonardo DiCaprio barátnőjének be kell tartania

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.