Sokan utálják, pedig ez az az ok, amiért Meghan Markle milliók példaképe lehetne

Sokan utálják, pedig ez az az ok, amiért Meghan Markle milliók példaképe lehetne
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan Markle egyáltalán nem olyan elkényeztetett és hisztis, mint amilyennek sokan hiszik manapság.

Meghan Markle még 2016-ban egy vakrandin jött össze Harry herceggel, akivel ezután sokáig úgy randizgattak, hogy elbújtak az egész világ elől. A szerelem olyan heves volt, hogy hamarosan lánykérés lett a dologból, 2018-ban összeházasodtak, egy évvel később pedig megszületett kisfiuk, Archie Harrison. A kis herceg 2021 nyarán lánytestvért kapott, ekkor jött a világra Lilibet Diana hercegnő.
Meghan Markle már a kezdetekkor rengeteg támadást kapott, sokan problémásnak tartották afro-amerikai származását, míg mások korábbi válása miatt nem tartották méltónak Diana hercegné kisebbik fiához. A hercegné végül azzal húzta ki sokaknál a gyufát, hogy „rávette” férjét, hagyják ott a királyi családot és telepedjenek le az Egyesült Államokban.
Dobták a királyi címeket, Oprah-interjút adtak és leszerződtek egy Netflix-dokumentumfilmre, ami hatalmas port kavart. A királyi család, különösen Vilmos herceg és Katalin hercegné rajongói azóta egyszerűen ki nem állhatják őt. De tényleg ennyire rossz ember? Valóban szeret bekavarni másoknak?

Meghan Markle milliók példaképe lehet

Ha esetleg eddig neked is voltak ellenérzéseid Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel kapcsolatban, akkor jó ha tudsz róla néhány dolgot. Az egykori színésznő egész életében rendkívül önálló volt, hírnevét mindig igyekezett arra használni, hogy megvédje magát vagy más nőket, a feministák egyik leghangosabb szószólója. Csoda, hogy nem bírta elviselni, hogy a királyi család megfosztotta őt a választási jogától és a hangjától? A sajtó folyamatosan ócsárolta őt, ő pedig nem szólhatott vissza, ezért telt be a pohár. Te tudtál volna így élni? Sokan nem tudják azt sem, hogy amíg királyi címet viselt, Meghan Markle igyekezett azt is jó dolgokra felhasználni. Egy alkalommal például a magántelefonjaikon hívott fel bizonyos államférfiakat, hogy legyen az Egyesült Királyságban támogatottabb az, ha a szülést követően az apa maradna otthon a babával. Ugyanolyan jogokat és kedvezményeket akart az apáknak, mint az anyáknak
„Meghan hatalmas inspiráció a számomra, hiszen ott lebeg a feje felett ez a hercegnős sztereotípia, őt azonban ez nem zavarja, önmagát adja, autentikus, okos és vicces” – mondta róla az újságíró és politikai aktivista, Gloria Steinheim.
George Clooney és Oprah Winfrey is nagyon kedvelik Meghan Markle-t, gyakran kiálltak már érte a nyilvánosság előtt. Sokra becsülik, amiért jól viseli a kritikát és annak ellenére sem panaszkodik, hogy eszméletlenül sok bántást kap.

Galéria / 15 kép

Így élt Meghan Markle, mielőtt hercegné lett belőle

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.