Egy blogger elárulta, miért utálja annyira a Snapchatet

Egy blogger elárulta, miért utálja annyira a Snapchatet

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatalabb generáció mindig egy lépessel előttünk jár és hódítja meg az újabb közösségi média felületeket. Most éppen az Instagramról szedték a sátorfájukat és átnyargaltak a Snapchatre. De mi is az Snapchat?

A Snapchat egy képküldözgető applikáció, melynek a lényege annyi, hogy egyszeri megtekintést tesz lehetővé, azt is csak maximum 10 másodperc erejéig, utána pedig örökre elvész küldött üzenet. Hogy hova, azt ne kérdezd. Ennél sokkal relevánsabb kérdés, hogy miért akar valaki ilyesmit használni? A lényege… hát mi sem tudjuk pontosan, hogy mi a lényege. De vannak vicces filterek, amik most nagyon kiborítottak egy ismert bloggert, Pandora Sykest. Igazából eddig sem rajongott a közösségi média új válfajáért, de a pontot az i-re tényleg a filterek tették fel.

“Kezdjük egy erős kijelentéssel: Kurvára utálom a Snapchatet (és igen, a ‘kurvára’ most elhagyhatatlan.)” – így indul Pandora kifakadása.” Gyűlölöm azt, ahogy ez az alkalmazás szórakozik az arcunkkal. Most tényleg, mennyire lehet komolyan venni valakit, akiknek szivárvány ömlik ki a szájából, vagy nyuszifül nő a fejére?”

Kép

Mi van veletek Victoria’s Secret modellek?

Ez még a finomított üzemmód, egy kis önhergelés után Pandora kitér a szerinte szánalmasan erőlködő szupermodellekre, azok közül is a legrosszabbakra, a Victoria’s Secret angyalokra. De még ezzel sem ér véget a blogger gyűlöletlistája, nem felejti megemlíteni a celebeket és tehetségkutatókból kijött félcelebeket, akik csak ilyen képekkel tudják magukra terelni a figyelmet. Hol egy értelmes tartalom? Egy üzenet, ami értéket közvetít a fiataloknak?

Kép

“Ha ez nem lenne elég, hogy utáljam a Snapchatet, csomószor belefutok ilyenekbe az Instagramon: “Mai csodás ebéd a Polo Lounge-ban!” és hasonlók olvashatóak egy guszta #foodporn kép alatt, majd hozzá meg: “Több kép a Snapchaten!” Több? TÖBB? Egy kép nem elég az ebédedről?” – igazából a kifakadás ezen pontja tökéletes szemlélteti azt, hogy miért nem értjük a Snapchatet. Miért több, mint az Instagram?

Vagy miért nem több…

Snapchat remek eszköz arra, hogy nagy hype-ot generáljon. Lehet az egy filmforgatás közben ellőt lesifotó, vagy egy ritka backstage pillanat, a kérdés az, hogy az átlag felhasználók mire tudják használni.

“Voltam nemrég egy utazáson, ahová sok más újságíróval együtt mentem. Én ültem ölbe tett kézzel, míg nekik folyamatosan csipogott a telefonjuk és persze percenként kellett megörökíteniük valami nagyon fontosat. Könyörgöm, nem kell minden másodpercet megörökíteni. A Truman show nem ijesztett el titeket eléggé srácok?”

Kép

Szerinte az egész értelmetlen, hiszen a Snapchat egyoldalú, hiányzik belőle az interaktivitás, nincsenek kommentek, minden csak 10 másodpercig tart, és ennek a poénkodáson kívül semmi értelme. Olyan, mint egy szólóban működő slideshow csupa hülyeséggel. Ám egyszer, csak egy pillanatban még Pandora is szórakoztatónak találta a Snapchatet: “Öt martini után nincs jobb az arctorzító filternél. Elismerem, az tényleg nagyon vicces.” Egyszer.

“Nem hazudhatok tovább” – Kiakadt az egyik legnépszerűbb blogger

Forrás: manrepeller.com

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Kép
Shopping

Stílustippek, amiket az alacsony nők elleshetnek Florence Pugh-tól

Az Oscar-jelölt színésznő tisztában van az adottságaival, elfogadja a testét olyannak, amilyen, és PONTOSAN TUDJA, hogyan kell öltöznie az alakjához.

Kép
Szépség

Egy gyakori hiba, amit el kell kerülni az arcmaszkok használata közben

Eláruljuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az arcmaszkok használatából, ahogy a leggyakoribb hibákról is lerántjuk a leplet!

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!