Az ok, amiért Beatrix hercegnő palotában él, míg nővére nem

eugénia hercegnő, beatrix hercegnő
Forrás: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Szerencsére szó sincs megkülönböztetésről!

Ha a királyi családtagok otthonáról beszélünk, automatikusan a fényűző paloták jutnak eszünkbe, kismillió hálószobával és rengeteg alkalmazottal. Ez sokukra még igaz is: maga Erzsébet királynő a Buckingham-palotában él (bár nemrég kiderült, hogy Fülöp herceg halála után erősen fontolgatta, hogy inkább Windsorba költözik), Katalin hercegnéék pedig a Kensington-palotában töltötték hétköznapjaikat a koronavírus előtt - ezt követően vidéki otthonukba, Anmer Hallba költöztek át.

Hasonló a helyzet Beatrix hercegnővel is, aki a Szent Jakab-palotában él férjével, Edoardóval, azonban sokaknak feltűnt már, hogy ezzel szemben nővéréék, Eugénia hercegnőék a Frogmore Cottage-ben laknak, Windsorban. Persze ennek kapcsán többek fejében is megfordult a kérdés: mi az oka annak, hogy az egyik testvér palotában él, míg a másik nem?

Szerencsére szó sincs uralkodói döntésről, és arról sem, hogy esetleg protokoll tiltaná Eugénia hercegnőnek a palotai létet. Egész egyszerűen maguk a családtagok dönthetik el, hogy hol szeretnének lakni, és mivel Beatrix hercegnő már régóta élt a Szent Jakab-palotában (egy darabig nővérével együtt, most épp Alexandra hercegnő lakik még ott), így valószínűleg több emlék kötötte oda, ami miatt férjével is ott telepedtek le.

A Szent Jakab-palota bejárata

Amikor világra jött nővére, Eugénia hercegnő babája, férjével tudatosan döntöttek egy kisebb, elszigeteltebb vidéki ház mellett, ezért költöztek be Harry és Meghan korábbi otthonába. Hozzátennénk, hogy Beatrix hercegnő is hasonló változáson megy keresztül, hiszen most, hogy babát vár, férjével már ők is külön házikóba költöznek. A Blenheim Palota közelében vásároltak maguknak ingatlant, mert szeretnének kiköltözni Londonból, hogy közelebb legyenek a természethez. A szóban forgó házhoz egyébként saját tenisz pálya, úszómedence és bulizós pajta is tartozik, szóval az biztos, hogy itt is luxuskörülmények várják őket.

Ha kíváncsi vagy, milyen csodás helyen él Harry és Meghan, kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Daily Star

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.