Az ok, amiért Beatrix hercegnő palotában él, míg nővére nem

eugénia hercegnő, beatrix hercegnő
Forrás: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Szerencsére szó sincs megkülönböztetésről!

Ha a királyi családtagok otthonáról beszélünk, automatikusan a fényűző paloták jutnak eszünkbe, kismillió hálószobával és rengeteg alkalmazottal. Ez sokukra még igaz is: maga Erzsébet királynő a Buckingham-palotában él (bár nemrég kiderült, hogy Fülöp herceg halála után erősen fontolgatta, hogy inkább Windsorba költözik), Katalin hercegnéék pedig a Kensington-palotában töltötték hétköznapjaikat a koronavírus előtt - ezt követően vidéki otthonukba, Anmer Hallba költöztek át.

Hasonló a helyzet Beatrix hercegnővel is, aki a Szent Jakab-palotában él férjével, Edoardóval, azonban sokaknak feltűnt már, hogy ezzel szemben nővéréék, Eugénia hercegnőék a Frogmore Cottage-ben laknak, Windsorban. Persze ennek kapcsán többek fejében is megfordult a kérdés: mi az oka annak, hogy az egyik testvér palotában él, míg a másik nem?

Szerencsére szó sincs uralkodói döntésről, és arról sem, hogy esetleg protokoll tiltaná Eugénia hercegnőnek a palotai létet. Egész egyszerűen maguk a családtagok dönthetik el, hogy hol szeretnének lakni, és mivel Beatrix hercegnő már régóta élt a Szent Jakab-palotában (egy darabig nővérével együtt, most épp Alexandra hercegnő lakik még ott), így valószínűleg több emlék kötötte oda, ami miatt férjével is ott telepedtek le.

A Szent Jakab-palota bejárata

Amikor világra jött nővére, Eugénia hercegnő babája, férjével tudatosan döntöttek egy kisebb, elszigeteltebb vidéki ház mellett, ezért költöztek be Harry és Meghan korábbi otthonába. Hozzátennénk, hogy Beatrix hercegnő is hasonló változáson megy keresztül, hiszen most, hogy babát vár, férjével már ők is külön házikóba költöznek. A Blenheim Palota közelében vásároltak maguknak ingatlant, mert szeretnének kiköltözni Londonból, hogy közelebb legyenek a természethez. A szóban forgó házhoz egyébként saját tenisz pálya, úszómedence és bulizós pajta is tartozik, szóval az biztos, hogy itt is luxuskörülmények várják őket.

Ha kíváncsi vagy, milyen csodás helyen él Harry és Meghan, kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Daily Star

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.