6 ékszer, ami már nem menő: ezeket darabokat ideje a gardróbod mélyére száműzni

6 ékszer, ami már nem menő: ezeket darabokat ideje a gardróbod mélyére száműzni
Forrás: Getty Images/Edward Berthelot / Contributor

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ékszerek terén is ideje képbe kerülni!

Érezted már úgy, miután reggel felvetted az előre kitalált szettedet, hogy valami nem stimmel vagy hiányzik? Nem csoda, hiszen az ékszerek azok a kiegészítők – és legyen szó bizsuról vagy drágakőről – amik remekművé varázsolják az outfited és felteszik a pontot az i-re. Ezek nélkül sokan szinte csupasznak érzik magukat, főleg, ha olyan ékszerekről van szó, amit már évek óta viselnek és szinte hozzájuk nőtt.

Most összegyűjtöttük, milyen ékszereket érdemes egy időre parkolópályára állítani, azaz idén nem ezek kapják majd a főszerepet. Az utóbbi években lehet, hogy te is összegyűjtöttél az alábbi darabokból párat, most viszont ideje őket az ékszerdoboz mélyére száműzni. Lássuk, melyek ezek!

Kattints a galériára!

Galéria / 6 kép

6 ékszertrend, ami már a múlté 2023-ban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.