Ez aztán a beach body! Eva Longoria szexi bikiniben mutatta meg gyönyörű alakját

Ez aztán a beach body! Eva Longoria szexi bikiniben mutatta meg gyönyörű alakját
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Eva Longoria ennél látványosabban nem is vethette volna bele magát a nyárba.

Eva Longoria le se tagadhatná, hogy milyen jól érzi magát a bőrében, és ha nem éppen egy hivatalos eseményen forrósítja a hangulatot valamilyen sejtelmes és szexi ruhában, akkor Instagramon gondoskodik arról, hogy gyönyörű alakja láttán leessen az állunk.

Nem volt ez másként most sem! Eva Longoria elérkezettnek látta az időt, hogy egy medence partján sütkérezve végre megnyissa az idei nyarat. A jeles alkalmat pedig egy falatnyi sárga bikiniben tette még inkább emlékezetesebbé, mi pedig csak ámulunk azon, hogy a 47 éves színésznő mennyire kirobbanó formában van.

Egy kis nap még nem árthat senkinek.

- írta a kép alá.

A színésznő pár hónapja egy interjúban mesélt arról, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében és mennyire hálás is a testének azért, hogy olyan, amilyen. 4 éve, kisfia születése után pedig egyáltalán nem sietett azzal, hogy visszanyerje álomalakját, inkább csak élvezte a pillanatot és azt a csodát, hogy annyi év után végre anyává válhatott.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színésznő, aki 40 felett egyre gyönyörűbb

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok