Soha nem fogod elhinni, hol dolgozott, majd milyen végzettséget szerzett Eva Longoria a hírnév előtt

Soha nem fogod elhinni, hol dolgozott, majd milyen végzettséget szerzett Eva Longoria a hírnév előtt
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Eva Longoria alig várta, hogy elég idős legyen ahhoz, hogy elkezdje építeni a karrierjét.

Talán nem is tudtad, de a csodaszép és bájos színésznő, Eva Longoria 2000-ben, a Beverly Hills 90210-ben kezdte filmes pályafutását. Ezután olyan népszerű produkciókban láthattad, mint a Nyughatatlan fiatalok vagy a mai napig sokak által imádott Született feleségek, amelyben ő alakította Gabrielle Solist. Ötször jelölték az latin amerikai színészek számára alapított ALMA-díjra, ebből háromszor megkapta a trófeát.

Eva Longoria ebből a munkából élt a hírnév előtt

Eva Longoria először 2002-ben ment férjhez, Tyler Christopherrel két évvel később elváltak útjaik. Másodjára 2007-ben lett feleség, ekkor Tony Parkernek mondott igent. 2010-ben a férfi hűtlensége miatt válás lett a vége. A színésznő ezután egy ideig nem találta a boldogságot, majd 2015-ben bejelentette, a jóképű mexikói üzletember, José Antonio Bastón eljegyezte őt, 2016-ban össze is házasodtak. A színésznő 2018-ban, 43 évesen adott életet kisfiuknak, Santiagónak. Mindez így összefoglalva úgy hangzik, mint egy hollywoodi tündérmese, azonban Eva élete a hírnév előtt egészen másmilyen volt.

Egy teljesen hétköznapi, római-katolikus családban nevelkedett, kamaszkorában a Wendy’s nevű gyorsétteremben dolgozott, hogy legyen egy kis zsebpénze a 15. születésnapi bulijára, ami a dél-amerikai kultúrában fontos esemény. Visszaemlékezve több interjúban elmesélte, kiskorától alig várta, hogy dolgozhasson és magénak teremtse elő a pénzt. Majd fiatal felnőttként kineziológus alapképzésen diplomázott egy texasi egyetemen, és éppen ezzel egyidőben megnyerte a Miss Corpus Christi USA szépségversenyt. Nem sokkal ezután benevezett egy tehetségkutatóra, amelyen felfigyelt rá egy ügynök, aki a szárnyai alá vette. Amíg azonban nem sikerült komolyabb szerepeket megfognia, szüksége volt egy teljes állásra, ezért fejvadászként helyezkedett el egy HR cégnél, ahol négy évet húzott le. Ezután sem hagyta abba a tanulást, latin amerikai kultúra szakon mesterdiplomát szerzett.

Bár a színészet kétségtelenül bejött neki, hiszen több millió dollárra tehető a vagyona, soha nem hagyta abba a munkát. Producerként és rendezőként is kipróbálta magát, 2008-ban pedig nyitott egy éttermet Hollywoodban, amely a Beso nevet viselte. Sajnos ez 2011-ben csődbe ment. Mivel imád főzni, több szakácskönyvet megjelentetett az elmúlt években, 2017-ben pedig saját ruhamárkát alapított.

De van, aki még Eva Longoriánál is meglepőbb munkával kezdte...

Galéria / 13 kép

Hollywood legmeglepőbb munkái: Így kezdték karrierjüket a hírességek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.