5 varázslatos esti program Budapesten a hosszú hétvégére, ami felejthetetlen élménnyel gazdagít

5 varázslatos esti program Budapesten a hosszú hétvégére, ami felejthetetlen élménnyel gazdagít
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ötleteket keresel, hogy mivel töltheted a pünkösdi hosszú hétvégét? Nos, nekünk van pár szuper tippünk, ha kikapcsolódnál Budapesten!

A pünkösdi hosszú hétvégének hála végre egy kicsit több napunk van a kikapcsolódásra és a szórakozásra, szóval érdemes maximálisan kihasználnod az előttünk álló időt. A most következő programokra például garantáltan szívesen emlékszel majd vissza!

Vissza a múltba!

Szinte ijesztő, hogy máris eltelt 2023 első fele, igaz? Az idő múlását ugyan nem tudjuk lelassítani, azonban ajánlhatunk egy programot a hosszú hétvégére, ami visszarepít a múltba, hogy egy kicsit újra kamasznak érezhesd magad: képzeld, május 27-én 18.15-től a mára ikonikussá vált Házibuli című filmet vetítik a Bem Moziban Sophie Marceau főszereplésével. A 80-as évek egyik legnépszerűbb alkotása garantáltan nosztalgikus húrokat pendít majd meg a szívedben.

Budapest madártávlatból

Elképesztően különleges programmal készül az idei tavasz utolsó napjaira a Samsung, mivel május 25-26-27-én különböző témájú kabinokat hoznak létre Budapest Óriáskerekén, úgyhogy te döntheted el, hogy milyen hangulatú fülkében csodálnád meg a főváros panorámáját. Azért előre szólunk, a választás nem lesz egyszerű: könnyen lehet, hogy nem csak egy opciót akarsz majd kipróbálni: a Love kabin például igazi mini randihelyszín, a Gaming kabinban egy játékterembe csöppensz, a Glam kabinban egy sminkes a menetidő alatt elkészíti a sminked, a Kontentgyár fülkébe lépve pedig egy mini videó/podcast stúdióból jelentkezhetsz be a közösségi oldalaidon. És még K-pop slágereket is hallgathatsz „utazás” közben: ehhez a K-pop kabinba kell beszállnod és máris bulizhatsz a BTS, a Stray Kids, vagy a BLACKPINK dalaira. Sőt, minden fülkében lesz egy Samsung Galaxy S23 Ultra, amivel a Nightography, éjszakai felvételek funkció miatt akár éjszaka is szuper képeket készíthetsz. Csak ne felejts el regisztrálni a programra!

Kattints a képre és tudj meg többet a Samsung Esti Fények eseményről, illetve nyereményjátékról!
Kattints a képre és tudj meg többet a Samsung Esti Fények eseményről, illetve nyereményjátékról!

Mire készülj?


1. A kampány weboldalán lehet regisztrálni az időpontokra és a kabinokra.

2. Az online regisztrált érdeklődőket hostess fogadja a helyszínen.

3. Aki nem regisztrált a weboldalon, a helyszínen is megteheti.

4. A fülkében a Samsung kollégái segítenek majd képeket készíteni az egész menetidő alatt, rajta kívül még max. 2 fő lehet a kabinban.

5. A Samsung promóter kezeli a készüléket és készít fotókat.

6. A fotókat a menetidő végén kapják meg a résztvevők.

#girlpower a mikrofon mögött

Május utolsó hétvégéje a női előadóknak kedvez, ugyanis több közkedvelt hazai énekesnő is mikrofon elé lép ezeken a napokon. Május 25-én az Irie Maffiából jól ismert Sena Dagadu jamaikai dubbal és jazz fuvolával fűszerezett Sena Dub elnevezésű műsora közben fröccsözhetsz 20.00 órától a Pontoon-on, május 26-án pedig teli torokból énekelheted, hogy „Vigyél messze május, vezess a Nap felé”, hiszen ezen az estén Péterfy Bori & Love Band uralja a Barba Negra színpadját. De megnézheted a Spotify női egyenjogúságot hirdető programjának első magyar nagykövete, Ohnody, azaz Hegyi Dóra akusztikus koncertjét is, akit a Times Square óriáskivetítője után most a Twentysix House°-ban láthatsz pénteken 21.00 órától. A hétvégét pedig Puskás-Dallos Bogi zárja a Fröccsteraszon egy akusztikus fellépéssel, méghozzá szombaton 20.00 órától.

Csillagok között

Nem, sajnos Matthew McConaughey-vel nem találkozhatsz ezen a hétvégén, de azért egy kicsit mégis a Csillagok között című film főszereplőjeként érezheted majd magad, ugyanis a Svábhegyi Csillagvizsgáló a Csillagkapu elnevezésű programsorozatával várja az érdeklődőket május 27-én is. Ráadásul gyermeknap alkalmából ezúttal olyan eseménnyel készülnek, mely a legkisebbeket is magával ragadhatja, szóval az egész család jól érezheti magát ezen az estén: távcsöveken keresztül nemcsak a csillagokat, hanem a Holdat, a Vénuszt vagy a Marsot kémlelhetitek és az úgynevezett „űrparfümökbe” is beleszippanthattok.

Gasztro-őrültek, figyelem!

Jó hírünk van: második alkalommal is megnyitja a Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál, szóval május 24-29 között újra alkalmad nyílik arra, hogy megismerkedhess a legjobb hazai borászatok és pezsgő pincészetek kínálatával. Na persze nem csak az italoké lesz a főszerep ezen a hat napon 12.00 órától egészen éjfélig, hiszen a street food kínálatot is tesztelheted az ilyenkor elképesztően hangulatos Szabadság téren.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.