Essence Collection: innovatív kollekció a Pandorától

Essence Collection: innovatív kollekció a Pandorától

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence.A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos Pandora karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatottak kifejezni.


A Pandora Essence kollekciót egy vékony sterling ezüst karkötő és 24 szimbolikus jelentéssel felruházott új charm alkotja, amelyek mindegyike egy-egy személyes jellemvonást, belső értéket képvisel. A kollekcióban megjelenő értékeket a Pandora egy 7500 fős nemzetközi kutatás eredménye alapján választotta ki.


A Pandora tervezői kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy a charmok alapanyagukban, színükben vagy mintázatukban kifejezzék az általuk képviselt értékeket. Az ékkövek kiválasztásánál a történelem során betöltött szerepük és a nekik tulajdonított spirituális energiák jellege egyaránt jelentős szerepet játszott. A karkötőt és a charmok alapját adó sterling ezüst spirituális szinten szintén szorosan kapcsolódik a nőiességhez.


Kép

Az Essence kollekció az eltérő koncepció mellett innovatív technikai megoldásában is különbözik a hagyományos Pandora karkötőtől. Az újításnak köszönhetően a charmok egy beépített szilikon markolatot kaptak, mely stabil rögzítést tesz lehetővé az Essence karkötő bármely pontján. A hagyományos Pandora karkötőkkel ellentétben az Essence kollekciónál nem cél a karlánc charmokkal borítása, hiszen az egyes díszek azokra a legfontosabb értékekre emlékeztetnek, amelyek viselőjük személyes fejlődését és boldogságát biztosítják.


A Pandora új ékszerei az igazi nőknek szólnak, akik ismerik a bennük lakozó, az életüket meghatározó értékeket. A kollekció nagykövetei is ezt az üzenetet hordozzák: különböző országokban élő, merőben eltérő személyiségek, akik mind különböző célokért és más értékrend szerint élnek. Kinga Burza divattervező Párizsból az örömöt, Anita Tillmann stílusmenedzser Berlinből a bizalmat, Tara Stiles New York-i jógaoktató a szenvedélyt, Nina Tandon orvos-biológus kutató a hitet, Cindy Joseph kozmetikumgyártó a bölcsességet, Leila Janah szociális munkatárs San Francisco-ból a bátorságot, míg Penelope Jagessar Chaffer filmkészítő és író a szeretet, és Lauren Cuthbertson londoni balerina a magabiztosságot testesíti meg.


Az Essence Collection és a tavaszi kollekció darabjai március 13-tól vásárolhatók meg a Pandora márkaüzletekben.


Kép

Kifinomult tavaszi ékszerek


A Pandora más újdonságokat is tartogat, hiszen az Essence kollekció mellett a tavaszi kollekció csodálatos ékszerei is megjelentek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, a lila, a barack és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

6 csillagjegyek, akiknek szerencsét és boldogságot hoz a júniusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat az eperhold!

Az asztrológus szerint ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerűen telik majd a nyár első teliholdja, az eperhold.

Kép
Szépség

Mindenki ezért a '80-as évekbeli hajért van most oda a TikTokon: ez lesz a nyári frizuratrendek új kedvence!

Mob Wife Bob a '80-as években élte első nagy fénykorát, végül pár hónapja a TikTokon pörgő múltidézés lendülete őt is felélesztette, ebből a lázból pedig a sztárok se szeretnének kimaradni.

Kép
Sztárok

A sztárok többsége Európába jár nyaralni: ezekre a helyekre még fapados géppel is eljuthatsz!

A hírességek kedvenc üdülőhelyei nyári úti tippként is megállják a helyüket. Van ahova fapados géppel is eljuthatsz! Mutatjuk a 11 nyaralóhely, ahol a sztárok is sűrűn megfordulnak!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.