Essence Collection: innovatív kollekció a Pandorától

Essence Collection: innovatív kollekció a Pandorától

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence.A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos Pandora karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatottak kifejezni.


A Pandora Essence kollekciót egy vékony sterling ezüst karkötő és 24 szimbolikus jelentéssel felruházott új charm alkotja, amelyek mindegyike egy-egy személyes jellemvonást, belső értéket képvisel. A kollekcióban megjelenő értékeket a Pandora egy 7500 fős nemzetközi kutatás eredménye alapján választotta ki.


A Pandora tervezői kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy a charmok alapanyagukban, színükben vagy mintázatukban kifejezzék az általuk képviselt értékeket. Az ékkövek kiválasztásánál a történelem során betöltött szerepük és a nekik tulajdonított spirituális energiák jellege egyaránt jelentős szerepet játszott. A karkötőt és a charmok alapját adó sterling ezüst spirituális szinten szintén szorosan kapcsolódik a nőiességhez.


Kép

Az Essence kollekció az eltérő koncepció mellett innovatív technikai megoldásában is különbözik a hagyományos Pandora karkötőtől. Az újításnak köszönhetően a charmok egy beépített szilikon markolatot kaptak, mely stabil rögzítést tesz lehetővé az Essence karkötő bármely pontján. A hagyományos Pandora karkötőkkel ellentétben az Essence kollekciónál nem cél a karlánc charmokkal borítása, hiszen az egyes díszek azokra a legfontosabb értékekre emlékeztetnek, amelyek viselőjük személyes fejlődését és boldogságát biztosítják.


A Pandora új ékszerei az igazi nőknek szólnak, akik ismerik a bennük lakozó, az életüket meghatározó értékeket. A kollekció nagykövetei is ezt az üzenetet hordozzák: különböző országokban élő, merőben eltérő személyiségek, akik mind különböző célokért és más értékrend szerint élnek. Kinga Burza divattervező Párizsból az örömöt, Anita Tillmann stílusmenedzser Berlinből a bizalmat, Tara Stiles New York-i jógaoktató a szenvedélyt, Nina Tandon orvos-biológus kutató a hitet, Cindy Joseph kozmetikumgyártó a bölcsességet, Leila Janah szociális munkatárs San Francisco-ból a bátorságot, míg Penelope Jagessar Chaffer filmkészítő és író a szeretet, és Lauren Cuthbertson londoni balerina a magabiztosságot testesíti meg.


Az Essence Collection és a tavaszi kollekció darabjai március 13-tól vásárolhatók meg a Pandora márkaüzletekben.


Kép

Kifinomult tavaszi ékszerek


A Pandora más újdonságokat is tartogat, hiszen az Essence kollekció mellett a tavaszi kollekció csodálatos ékszerei is megjelentek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, a lila, a barack és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Sztárok

„Gyűlölt engem, meg akart ölni!” - Hugh Grant nem nagyon lopta be magát ennek a világhírű színésznek a szívébe

Karrierje során Hugh Grant is botlott olyan kollégákba, akikből éppenséggel a szimpátia legkisebb szikráját sem váltotta ki.

Kép
Sztárok

Katalin hercegné túlöltözte a menyasszonyt a jordán királyi esküvőn: csak egy valaki volt még feltűnőbb

Hussein jordán koronaherceg kimondta a boldogító igen és feleségül vette a a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif-ot.

Kép
Sztárok

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh Jolie-Pitt az évek alatt

Nézd meg, hogyan változott Shiloh Jolie-Pitt az évek során!

Kép
Életmód

2 "egészségesnek" kikiáltott étel, ami a szakértők szerint gyulladást és puffadást okoz

Első hallásra igazi tökéletes csemegének tűnnek, valójában pedig tele vannak egészségtelen összetevőkkel, így a táplálkozási szakértők szerint nem árt vigyázni velük!

Kép
Életmód

10 film, amiben a jelmeztervezők hibát követtek el, mégsem szúrta ki senki

Néhány kosztümös film láttán a divattörténészek csak fogják a fejüket!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper júniusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Júniusban már az időjárás sem gördíthet akadályokat eléd, így mutatjuk a legszuperebb nyári outfitölteteket!