Ez nem lehet véletlen! Erzsébet királynő friss fotója sokak szerint igazán romantikus titkot rejt

Erzsébet királynő
Forrás: Samir Hussein/Gettymages
Facebook
Twitter
Pinterest

Április 21-én, azaz tegnap ünnepelte Erzsébet királynő a 96. születésnapját, amelyhez egy különleges portrét készítettek az uralkodóról.

A nem mindennapi fotón két pónival látható, amely még márciusban készült a közel 100 éves királynőről. A képet Henry Dallal készítette Erzsébetről, aki köztudottan nagy állatbarát, ám, most nem a híres állatszeretete miatt olyan szívet melengető ez a kép, hanem azért, mert ezzel néhai férje, Fülöp herceg előtt szeretett volna tisztelegni.

A királynő a képen a Windsor-kastély előtt áll két imádott pónija, Bybeck Katie és Bybeck Nightingale között és egy sötétzöld kabátot visel. A kabát színét pedig érdemes kiemelni, ugyanis ez az úgynevezett „Edinburgh zöld”, amely a tavaly 99 éves korában örök nyugalomra tért Fülöp herceg kedvence volt.

Mostanában egyre többször látni Erzsébetet ebben a színű viseletben, aki a néhai Fülöp emlékszertartására is ilyen árnyalatú ruhában jelent meg, de Anna hercegnő és Kamilla is ezt a színt választotta akkor megható alkalomra.

Erzsébet és Fülöp 74 évig voltak házasok. Bár voltak hullámvölgyeik, mindig kitartottak egymás mellett. Házasságuk alatt 4 gyermekük született: Károly, Anna, András és Eduárd.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Ritkán látott fotók II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.