Ez nem lehet véletlen! Erzsébet királynő friss fotója sokak szerint igazán romantikus titkot rejt

Erzsébet királynő
Forrás: Samir Hussein/Gettymages

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Április 21-én, azaz tegnap ünnepelte Erzsébet királynő a 96. születésnapját, amelyhez egy különleges portrét készítettek az uralkodóról.

A nem mindennapi fotón két pónival látható, amely még márciusban készült a közel 100 éves királynőről. A képet Henry Dallal készítette Erzsébetről, aki köztudottan nagy állatbarát, ám, most nem a híres állatszeretete miatt olyan szívet melengető ez a kép, hanem azért, mert ezzel néhai férje, Fülöp herceg előtt szeretett volna tisztelegni.

A királynő a képen a Windsor-kastély előtt áll két imádott pónija, Bybeck Katie és Bybeck Nightingale között és egy sötétzöld kabátot visel. A kabát színét pedig érdemes kiemelni, ugyanis ez az úgynevezett „Edinburgh zöld”, amely a tavaly 99 éves korában örök nyugalomra tért Fülöp herceg kedvence volt.

Mostanában egyre többször látni Erzsébetet ebben a színű viseletben, aki a néhai Fülöp emlékszertartására is ilyen árnyalatú ruhában jelent meg, de Anna hercegnő és Kamilla is ezt a színt választotta akkor megható alkalomra.

Erzsébet és Fülöp 74 évig voltak házasok. Bár voltak hullámvölgyeik, mindig kitartottak egymás mellett. Házasságuk alatt 4 gyermekük született: Károly, Anna, András és Eduárd.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Ritkán látott fotók II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!