Többet jelentett számára a divat, mint gondolnád! Erzsébet királynő 10 legfontosabb stílustörténeti pillanata és az izgalmas történet, ami mögötte van

Többet jelentett számára a divat, mint gondolnád! Erzsébet királynő 10 legfontosabb stílustörténeti pillanata és az izgalmas történet, ami mögötte van
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Erzsébet királynő gardróbja izgalmasabb titkokat rejt, mint gondolnád!

70 éves uralkodása alatt Erzsébet királynő nem lett stílusikon, ezt a címet elorozta tőle annak idején testvére, Margit, majd Diana, és végül Katalin, de öltözködése mindig hibátlan, jól felismerhető, és karakteres volt. Ez a nő nagyon is tudta, hogy mit akar, és az öltözködést nagyon is komolyan vette. A ruhák és a divat sokkal többet jelentettek számára, mint azt sokan elsőre gondolnák, és pontosan tudta, hogy nagyon is számít, hogy mit visel.

Ezt bizonyítja stílusfejlődése is, és a következő fotók, melyekkel felelevenítjük legfontosabb divatpillanatait. Ezek a képek mesélnek arról, hogy mennyire izgalmas utat járt is be valójában Erzsébet királynő az évtizedek során, míg nem megkapta a színek királynője jelzőt, ami az élete utolsó harmadát meghatározó színes és monokróm összeállításokra utal.

A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 10 kép

Erzsébet királynő 10 legfontosabb stílustörténeti pillanata

Megnézem a galériát

Hallanál még többet Erzsébet királynő stílusáról? Elindult az InStyle új podcastja, a Teadélután, melynek első adásában a néhai uralkodó öltözködésének legizgalmasabb titkait jártuk körbe!

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!