A rajongók megnyugodhatnak! Ez lesz most Erzsébet királynő imádott kutyáival

A rajongók megnyugodhatnak! Ez lesz most Erzsébet királynő imádott kutyáival
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Erzsébet királynő halála után nemcsak a monarchiában lesznek változások, hanem a kis kedvencei életében is.

Erzsébet királynő mindig is rajongott az állatokért, és sosem titkolta, hogy a szívéhez legközelebb a corgik állnak. Annyira rajongott ezért a fajtáért, hogy élete során több mint 30 ilyen kutyusa volt, miközben egy időben tenyésztette is őket.

A leendő királynő mindössze 7 éves volt, amikor 1933-ban édesapja, VI. György király hazavitte a család első corgiját, Dookie-t, és onnantól fogva nem volt olyan nap, hogy legalább egy corgi ne lett volna a tulajdonában. Az elsősorban marhacsordák, birkanyájak és pónilovak őrzésére használt négylábúaknak arany élete volt a palotában. Erzsébet királynő speciális étrenden tartotta őket, miközben ezüsttálcán szervírozták nekik a finomabbnál finomabb falatokat, amiket nem egyszer speciálisan az ő egyéni igényeik szerint formáltak.

A trónon töltött 7 hosszú évtized során imádott kutyusai legalább annyira ikonikussá váltak, mint ő maga, így sokakban azonnal felmerült a kérdés, hogy Erzsébet királynő halála után mi lesz a kis kedvenceivel, akik közül kettőt tavaly férje, Fülöp halála után kapott fiától, András hercegtől.

A források szerint Erzsébetnek négy kutyusa maradt most árván. Két corgi, Muick és Sandy, egy Candy névre keresztelt dorgi és egy cocker spániel. A családhoz közeli források szerint az állatok András herceghez és Sára hercegnéhez kerülnek majd, akik bár 1996-ban hivatalosan is elváltak egymástól, ettől függetlenül egy ideje ismét együtt élnek a windsori birtokon lévő Royal Lodge-ban. A királynő négylábú kedvenceinek így biztos, hogy a jövőben is nagyon jó dolguk lesz a palota szerető környezetében.

Az elmúlt több mint 80 évben nem egy emlékezetes fotó készült róluk! Kattints tovább és nézd meg Erzsébet királynőt kedvenc kutyái társaságában!

Galéria / 14 kép

II. Erzsébet királynő és kedvenc kutyusainak legédesebb közös pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!