Ma mindenki arról a képről beszél, amin Erzsébet királynő álruhában fesztiválozik: de van egy kis bökkenő

Ma mindenki arról a képről beszél, amin Erzsébet királynő álruhában fesztiválozik: de van egy kis bökkenő
Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo
Facebook
Twitter
Pinterest

Letarolta a netet a kép, beindultak a találgatások.

Európa egyik legnagyobb fesztiválján, a Glastonbury Fesztiválon eddig több meglepetés is történt: az egyik az volt, amikor Greta Thunberg egyszer csak megjelent a színpadon, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire. A másik nagy pillanat pedig akkor történt, amikor a Beatles legendás alakja, Paul McCartney meglengette Ukrajna zászlaját, amit hatalmas vastaps fogadott.

Az internetezők mégis egy olyan fotó miatt égnek lázban órák óta, ami bejárta az egész világot. Úgy tűnik, a képen Erzsébet királynő áll a tömegben, Robert Plantet nézi, mindezt napszemüvegben és kapucnis kabátban, hogy senki se ismerje fel.

„A királynő megjelent Glastonbury-ben, hogy megnézze Robert Plantet. Ez az álruha senkit sem téveszt meg”

- olvasható a fotó mellett.

Rengetegen vannak meggyőződve arról, hogy valóban az uralkodónőt látják „álruhában”, azonban a 96 éves Erzsébet aligha látogatott el a tömegbe testőrök nélkül. És nemcsak emiatt valószínűtlen, hogy a királynő elvegyült a tömegben. Az utóbbi időben ugyanis többször érkezett arról hír, hogy nem érzi magát olyan jól, az orvosai gyakran pihenésre intik, nemcsak a kedvenc hobbijától, a lovaglástól tanácsolták el, de a legtöbb nyilvános eseménytől is. Erzsébet a jubileumi ünnepséget sem bírta már végigcsinálni, valószínűleg a fesztiválozó tömeg az utolsó, ahova most vágyik. Mindenesetre tény, hogy a fotón látható idős nő nagyon hasonlít a királynőre, amivel ismeretlenül is 15 perc hírnevet szerzett magának.

És ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

II. Erzsébet meglepő étkezési szokásai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok