Epres Panni tudta, hogy Benedek Tibor lesz az igazi

epres panni,modell,magazin,fotozós,sport,sportolóanyauka,sportolófeleség
Forrás: INSTYLE
Utoljára frissült: 2019. február 15. 10:17
Szerző: Réka

#Sportoló #Epres Panni #Benedek-Epres Panni #benedekné #sportolófeleség

Sportolóanyuka, sportolófeleség, akinek is lételeme a sport. Epres Panni elárulta, mit gondol a modellszakma jövőjéről és a szépség átalakulásáról.

Nem tudtam nem észrevenni két visszatérő hashtaget az Instagram-oldaladat bön- gészve: #nekemavilagon- alegjobb és #benedekne- vagyok. Kezdjük az elsővel! Mitől neked a legjobb?
Biz tos, hogy elsősorban a családomtól. Mindennap azt érzem, hogy jól vagyunk. Nagy a családunk: van két gyönyörű gyerekem, a testvéremnek pedig öt, élnek a szüleim, mindenünk megvan. Sosem kívánnék többet, csak azt, hogy ez így maradjon. A hashtag olyan, mintha ezt mindennap nyomatékosítanád magadban. Törekszem arra, hogy ne felejtsem el. Dühít, amikor valaki azt gondolja, ez jár neki. Jár neki az egészséges gyerek, a sikeres férj, és mindez teljesen termé zetes. Úgy érzem, eljutottam oda, hogy meg tudom élni a pillanatokat, de ez nem volt mindig így. Fiatalabb koromban sokszor úgy éreztem, hogy kimaradok valami ből, vagy jobb lenne máshol lennem, de ez már elmúlt.
Ha végignézel a húszas, harmincas éveiden, mit látsz, hogyan változtál
Visszafogottabb lettem, ami egyrészt kor kérdése is, de Tibornak is köszönhető. Azelőtt hango sabb, harsányabb voltam, gyereknek és kamasznak ki mondottan idétlen. Sokat változtam, egyre kevésbé számít, mit gondolnak rólam, ma már el tudok engedni dolgokat és embereket, akik nem fontosak a számomra.Tibor mennyire formált téged? Sokat formáltunk egymá son. De úgy gondolom, akit az ember közel enged magá hoz, az mind képes arra, hogy formálja őt. Most, negyven felett jöttem csak rá, hogy milyen nagy hatással volt rám néhány ember, például az általános iskolai tanáraim. Meg is említem őket, a Danku házaspárról van szó, utólag visszagondolva egész életemben visszacsengtek az ő szavaik, és azok a gondolatok, amiket tőlük tanultam.
Amúgy milyen gyerekkorod volt?
Nagyon kerek, nagyon szép. A szüleim ugyan elváltak, de akkor már húszéves voltam, hangos szót sosem hallottam otthon.
Szerinted akkor volt jobb gyereknek lenni vagy most?
Örülök, hogy akkor voltam gyerek, és a gyerekeimnek is azt kívánnám, bárcsak ők is úgy nőhetnének fel. Tudom, nagyon szigorúan hangzik, és persze csak rész ben igaz, de az internet sok rosszat hozott a világra, ami már visszafordíthatatlan. Biztos, hogy a legújabb gene ráció számára is meglesz ennek a kornak a romantikája, mint ahogy nekem is romantikus volt tizenhat évesen tíz percet gyalogolni egy telefonfülkéig, hogy felhívhassam Tibort. Talán a mi generációnknak a legjobb, mert mi már éltünk az internet előtti korban is, és át tudjuk adni az értékeit a gyerekeinknek.

epres panni,panni,modell,fotózás,foto
forrás: INSTYLE

Milyen szülő vagy?
Következetes vagyok, nem csak szeretnék az lenni. Ez sokszor szigort is jelent. Vannak olyan elveim, amelyekből nem engedek. A vesszőpari pám a magyar nyelv, minden egyes elrontott ikes rago zást javítok. Arra is vannak otthon szabályok, hogy mennyit lehet használni a telefont. A legfontosabb irányelvem a nevelésben az, hogy mindent a maga idejé ben csináljanak. Tibor ebben abszolút partnerem. Kicsit talán régimódi család vagyunk, Orfeumot, Máté Pétert hallgatunk a kocsiban, pontosabban azt is. Így nőttünk fel, és a gyerekeinknek is szeretnénk ebből továbbadni.
Visszatérve a telefonfülkéhez! Volt fogalmad róla tizenhat évesen, hogy egy napon ez lesz az életed?
Akkor ugyan még nagyon kislány voltam, de azt mindig éreztem, hogy nem fog eltűnni az életemből, Tiborral dolgunk lesz egy mással. Amikor megismerkedtünk, 16 éves, későn érő, gödöllői gimnazista lány voltam. Iskolába és edzésre jár tam, más eszembe se jutott – ő pedig 20 éves válogatott vízilabdázó, el lehet képzelni, mennyire máshol tartot tunk az életben. De kivártuk egymást: én azt, hogy ő ki sebb fiú legyen, ő azt, hogy én nagyobb lány.
Hogyan ismerkedtetek meg?
Teljesen véletlen volt. Anyu kám állatorvos, évfolyamtalálkozója volt az Állatorvosi Egyetemen, ahova én kísértem el. Unatkoztam, és el kezdtem mászkálni, de az épület szinte üres volt szom bat este. Akkoriban kosárlabdáztam, és meghallottam, hogy valaki kosárlabdázik a tornateremben. Örültem, hogy végre történik valami, és bementem. Ott játszott Tibor, az öccse és egy haverjuk. Így ismerkedtünk meg.
El is érkeztünk a másik visszatérő hashtagedhez: #benedeknevagyok. Úgy tűnik, számodra nagyon fontos, hogy Benedekné vagy.
Van egy vicces történet emögött is. Sokáig Olaszországban éltünk, és már megvoltak a gye rekek, amikor úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Hazajöttünk intézni az esküvőt, és az önkormányzaton rögtön azt kérdezték, hogy mi lesz majd a nevem. Min denképp szerettem volna Epres Panni is maradni, de az is nagyon fontos volt számomra, hogy jelöljem Tibort a nevemben, ezért azt mondtam, hogy Benedekné Epres Panni szeretnék lenni. Az ügyintéző azt mondta, hogy szerinte ezen még gondolkozzak egy kicsit. Abban az időben ezt a megoldást senki nem választotta, és a kör nyezetemből is olyan visszajelzéseket kaptam, hogy lehet, ideje lenne hazajönni Olaszországból, mert egy ki csit talán keveset vagyok emberek között... Úgyhogy végül meggondoltam magam. Viszont néhány éve az Éva magazin fotózásán, amikor vízilabdás feleségeket tettek a címlapra, egy olyan pólót viseltem, amire az volt írva, hogy „Benedekné”. Azóta kicsit Benedekné vagyok.

epres panni,panni,modell
forrás: INSTYLE

Azt már tudjuk, hogy az internetnek nem vagy nagy rajongója, de használod. Mit jelent számodra a közösségi média?
A hiúságom egyrészt az egész világnak megmutatná, hogy nekem a legjobb. Nyilván ezt nagyon kontrollálva csinálom, hiszen a gyerekeket és a lakásunkat nem mu tatjuk meg, ez a mi intim területünk. De nagyon szeretem a szép képeket, szeretek fotózni és kitalálni, hogy mi az, amit éppen felteszek. Tudom, elavult nézet, hogy az internet rossz, és van jó oldala is: ez lett mára a reklá mozás, és én 25 éve ebből élek. Lehet eköré romantikát szőni, de ez üzlet is. Nagyjából egy éve felismertem, hogy ha folytatni akarom a munkámat, akkor az nem a kata lógusfotózást vagy a reklámfilmet jelenti, hanem a Facebook és az Instagram az új platformom. Utóbbit jobban szeretem, és egy évvel ezelőtt csináltam egy nyilvános profilt is. Így továbbra is együtt tudok dolgozni azokkal a cégekkel, akikkel régen, és olyanokkal is, akikkel eddig soha. Elmondhatom, hogy a szakmámban pozitív újdonságokat hozott az Instagram.
Ha a modellkarriered kezdetén már lett volna Instagram, milyen lett volna a profilod?
Öncélúbb és harsányabb, de bízom benne, hogy akkor is szép lett volna.
Ki a leghíresebb követőd?
Hosszú Katinka.
Az tényleg nem semmi.
Büszke voltam, amikor kommen telte is az egyik képemet.

SZAVAZZ A 2019-ES ÉV INSTYLE STYLE AWARD JELÖLTJEIRE!

KLIKK IDE!

Tovább olvasok
Így néz ki egy igazi nő!

A világ leghíresebb plus size modellje nem fél megmutatni a testét, még akkor sem, ha várandós.

Gyászol az Oscar-díjas színésznő

Mintegy száz film alkotója volt: színészként, forgatókönyvíróként, rendezőként. Kétszer jelölték Oscar-díjra: 1970-ben a Szelíd motorosok forgatókönyvírójaként, illetve 1998-ban a legjobb férfi alakításért az Ulee aranya című filmben, ez utóbbiért Golden Globe-díjat kapott.

Elindult a 90-es évek ikonikus sorozatának új évada!

Itt tart most az a hat színész, aki szerepel a rebootban.

Milyen a jó nőgyógyász?

Soha ne hagyd, hogy a nőgyógyászati szűrővizsgálaton megalázzanak.

Le sem tagadhatná családtagjait! Brutális a hasonlóság

A Hatalmas kis hazugságok sorozat sztárja megmutatta bátyját, aki elképesztően hasonlít rá. Nem tudjuk eldönteni, lányával vagy bátyával lehetnének ikrek?

A 26 éves hercegnő nem készült fel az uralkodásra

Az ártatlan hercegnő nagybátyja kicsapongó szerelmi kalandozásainak köszönhetően lépett elő trónörökössé, majd királynővé.

51 évesen is bombázó a Baywatch szexszimbóluma

Mintha egy napot sem öregedett volna Donna D'Errico a kultsorozat óta.

Fotómanipuláció felsőfokon - te is áldozata lehetsz!

Válogatás a közösségi oldalak ikonikussá vált híresen hamisított fotóiból, amelyekről talán te sem tudtad, hogy nem valódiak.

Ezeket az outfiteket kedveli Britney Spears

Kedvenceit egy cuki videóban mutatta be. Ilyen az, amikor az ember a gardróbja mélyén kutakodni kezd.

CURTIZ – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

Ősszel a magyar mozikba érkezik a Casablanca legendás magyar rendezőjéről, Kertész Mihályról, azaz Michael Curtizről szóló, számos nemzetközi fesztiválon díjazott magyar életrajzi noir, a CURTIZ – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot.

Leo gyönyörű barátnője ruhákat tervez

Camile Morrone 22 éves kora ellenére már Hollywoodban és divatszakmában is ismert arc, most pedig első kollekcióját is bemutatja.

Barbie forradalom

Inspiráló kollekcióval ünnepli az Apollo 11 holdra szállásának 50. évfordulóját a Barbie. Viszlát sztereotípiák!

Visszatér mindenki kedvence, a francia!

Évtizedek teltek el úgy, hogy mindenki ezt akarta, variálta és megrögzött rajongója lett. Az elmúlt pár évben mellőztük, mert jöttek újdonságok, de most visszatér.

Innen ered az énekesnő híres lófarka

Ha valakinek Ariana Grande nevét mondjuk, szinte egyből a hosszú copfba kötött barna hajzuhatag, cicásra sminkelt szem, és a csillogás jut eszébe.

Egyik kedvenc filmünk sorozatként tér vissza

Andie és Ben, Kate Hudson és Matthew McConaughey... Ők voltak 16 éve az egyik legviccesebb pár...

Félresikerült szelfik - te is látod a háttérben azt a...?

Pedig csak egy cuki szelfit akartak. Hát nem igazán jött össze, a háttérben ugyanis valami mindig meghiúsította a tervet...

5+1 vibráló város szingli utazóknak

Szükséged van egy kis elmélyülésre? Arra a legjobb dolog az egyedüli utazás. Megváltoztatja az életedet.

Így verik át a sztárokat kamu gyémántokkal a kapzsi ékszerészek

Gondolnád, hogy a szupersztárokat simán kamugyémántokkal verik át? Bizony így van, egy sztárékszerész elmondta, miért történik ez.

A prosti, a rablóvezér és a kalóznő

Ez a három nő férfitársaikat megszégyenítő módon fosztogatott, kémkedett és tartotta rettegésben a vad vizeket.

Szexi sztárok a CK új kampányában

A márka fehérneműreklámjai már-már ikonikusak. Anno a Kardashian-lányok és Jamie Dornan is a modelljük volt. Idén feltűnnek új arcok és visszatérők is...

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem