Epres Panni tudta, hogy Benedek Tibor lesz az igazi

epres panni,modell,magazin,fotozós,sport,sportolóanyauka,sportolófeleség
Forrás: INSTYLE

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Sportolóanyuka, sportolófeleség, akinek is lételeme a sport. Epres Panni elárulta, mit gondol a modellszakma jövőjéről és a szépség átalakulásáról.

Nem tudtam nem észrevenni két visszatérő hashtaget az Instagram-oldaladat bön- gészve: #nekemavilagon- alegjobb és #benedekne- vagyok. Kezdjük az elsővel! Mitől neked a legjobb?
Biz tos, hogy elsősorban a családomtól. Mindennap azt érzem, hogy jól vagyunk. Nagy a családunk: van két gyönyörű gyerekem, a testvéremnek pedig öt, élnek a szüleim, mindenünk megvan. Sosem kívánnék többet, csak azt, hogy ez így maradjon. A hashtag olyan, mintha ezt mindennap nyomatékosítanád magadban. Törekszem arra, hogy ne felejtsem el. Dühít, amikor valaki azt gondolja, ez jár neki. Jár neki az egészséges gyerek, a sikeres férj, és mindez teljesen termé zetes. Úgy érzem, eljutottam oda, hogy meg tudom élni a pillanatokat, de ez nem volt mindig így. Fiatalabb koromban sokszor úgy éreztem, hogy kimaradok valami ből, vagy jobb lenne máshol lennem, de ez már elmúlt.
Ha végignézel a húszas, harmincas éveiden, mit látsz, hogyan változtál
Visszafogottabb lettem, ami egyrészt kor kérdése is, de Tibornak is köszönhető. Azelőtt hango sabb, harsányabb voltam, gyereknek és kamasznak ki mondottan idétlen. Sokat változtam, egyre kevésbé számít, mit gondolnak rólam, ma már el tudok engedni dolgokat és embereket, akik nem fontosak a számomra.Tibor mennyire formált téged? Sokat formáltunk egymá son. De úgy gondolom, akit az ember közel enged magá hoz, az mind képes arra, hogy formálja őt. Most, negyven felett jöttem csak rá, hogy milyen nagy hatással volt rám néhány ember, például az általános iskolai tanáraim. Meg is említem őket, a Danku házaspárról van szó, utólag visszagondolva egész életemben visszacsengtek az ő szavaik, és azok a gondolatok, amiket tőlük tanultam.
Amúgy milyen gyerekkorod volt?
Nagyon kerek, nagyon szép. A szüleim ugyan elváltak, de akkor már húszéves voltam, hangos szót sosem hallottam otthon.
Szerinted akkor volt jobb gyereknek lenni vagy most?
Örülök, hogy akkor voltam gyerek, és a gyerekeimnek is azt kívánnám, bárcsak ők is úgy nőhetnének fel. Tudom, nagyon szigorúan hangzik, és persze csak rész ben igaz, de az internet sok rosszat hozott a világra, ami már visszafordíthatatlan. Biztos, hogy a legújabb gene ráció számára is meglesz ennek a kornak a romantikája, mint ahogy nekem is romantikus volt tizenhat évesen tíz percet gyalogolni egy telefonfülkéig, hogy felhívhassam Tibort. Talán a mi generációnknak a legjobb, mert mi már éltünk az internet előtti korban is, és át tudjuk adni az értékeit a gyerekeinknek.

epres panni,panni,modell,fotózás,foto
forrás: INSTYLE

Milyen szülő vagy?
Következetes vagyok, nem csak szeretnék az lenni. Ez sokszor szigort is jelent. Vannak olyan elveim, amelyekből nem engedek. A vesszőpari pám a magyar nyelv, minden egyes elrontott ikes rago zást javítok. Arra is vannak otthon szabályok, hogy mennyit lehet használni a telefont. A legfontosabb irányelvem a nevelésben az, hogy mindent a maga idejé ben csináljanak. Tibor ebben abszolút partnerem. Kicsit talán régimódi család vagyunk, Orfeumot, Máté Pétert hallgatunk a kocsiban, pontosabban azt is. Így nőttünk fel, és a gyerekeinknek is szeretnénk ebből továbbadni.
Visszatérve a telefonfülkéhez! Volt fogalmad róla tizenhat évesen, hogy egy napon ez lesz az életed?
Akkor ugyan még nagyon kislány voltam, de azt mindig éreztem, hogy nem fog eltűnni az életemből, Tiborral dolgunk lesz egy mással. Amikor megismerkedtünk, 16 éves, későn érő, gödöllői gimnazista lány voltam. Iskolába és edzésre jár tam, más eszembe se jutott – ő pedig 20 éves válogatott vízilabdázó, el lehet képzelni, mennyire máshol tartot tunk az életben. De kivártuk egymást: én azt, hogy ő ki sebb fiú legyen, ő azt, hogy én nagyobb lány.
Hogyan ismerkedtetek meg?
Teljesen véletlen volt. Anyu kám állatorvos, évfolyamtalálkozója volt az Állatorvosi Egyetemen, ahova én kísértem el. Unatkoztam, és el kezdtem mászkálni, de az épület szinte üres volt szom bat este. Akkoriban kosárlabdáztam, és meghallottam, hogy valaki kosárlabdázik a tornateremben. Örültem, hogy végre történik valami, és bementem. Ott játszott Tibor, az öccse és egy haverjuk. Így ismerkedtünk meg.
El is érkeztünk a másik visszatérő hashtagedhez: #benedeknevagyok. Úgy tűnik, számodra nagyon fontos, hogy Benedekné vagy.
Van egy vicces történet emögött is. Sokáig Olaszországban éltünk, és már megvoltak a gye rekek, amikor úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Hazajöttünk intézni az esküvőt, és az önkormányzaton rögtön azt kérdezték, hogy mi lesz majd a nevem. Min denképp szerettem volna Epres Panni is maradni, de az is nagyon fontos volt számomra, hogy jelöljem Tibort a nevemben, ezért azt mondtam, hogy Benedekné Epres Panni szeretnék lenni. Az ügyintéző azt mondta, hogy szerinte ezen még gondolkozzak egy kicsit. Abban az időben ezt a megoldást senki nem választotta, és a kör nyezetemből is olyan visszajelzéseket kaptam, hogy lehet, ideje lenne hazajönni Olaszországból, mert egy ki csit talán keveset vagyok emberek között... Úgyhogy végül meggondoltam magam. Viszont néhány éve az Éva magazin fotózásán, amikor vízilabdás feleségeket tettek a címlapra, egy olyan pólót viseltem, amire az volt írva, hogy „Benedekné”. Azóta kicsit Benedekné vagyok.

epres panni,panni,modell
forrás: INSTYLE

Azt már tudjuk, hogy az internetnek nem vagy nagy rajongója, de használod. Mit jelent számodra a közösségi média?
A hiúságom egyrészt az egész világnak megmutatná, hogy nekem a legjobb. Nyilván ezt nagyon kontrollálva csinálom, hiszen a gyerekeket és a lakásunkat nem mu tatjuk meg, ez a mi intim területünk. De nagyon szeretem a szép képeket, szeretek fotózni és kitalálni, hogy mi az, amit éppen felteszek. Tudom, elavult nézet, hogy az internet rossz, és van jó oldala is: ez lett mára a reklá mozás, és én 25 éve ebből élek. Lehet eköré romantikát szőni, de ez üzlet is. Nagyjából egy éve felismertem, hogy ha folytatni akarom a munkámat, akkor az nem a kata lógusfotózást vagy a reklámfilmet jelenti, hanem a Facebook és az Instagram az új platformom. Utóbbit jobban szeretem, és egy évvel ezelőtt csináltam egy nyilvános profilt is. Így továbbra is együtt tudok dolgozni azokkal a cégekkel, akikkel régen, és olyanokkal is, akikkel eddig soha. Elmondhatom, hogy a szakmámban pozitív újdonságokat hozott az Instagram.
Ha a modellkarriered kezdetén már lett volna Instagram, milyen lett volna a profilod?
Öncélúbb és harsányabb, de bízom benne, hogy akkor is szép lett volna.
Ki a leghíresebb követőd?
Hosszú Katinka.
Az tényleg nem semmi.
Büszke voltam, amikor kommen telte is az egyik képemet.

SZAVAZZ A 2019-ES ÉV INSTYLE STYLE AWARD JELÖLTJEIRE!

KLIKK IDE!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!