Előtte-utána: Ennyit változtatott a hírnév Rebel Wilsonon

Előtte-utána: Ennyit változtatott a hírnév Rebel Wilsonon
Forrás: GettyImages/Don Arnold
Facebook
Twitter
Pinterest

Rebel Wilson komoly átalakuláson ment át azóta, hogy 2002-ben először a vörös szőnyegre lépett!

Rebel Wilson az elmúlt egy évben bámulatos fogyásával kapcsolatban kápráztatta el a világot, hiszen úgy pörögtek le róla hónapról hónapra a kilók, hogy az valami elképesztő. A színésznő nem titkolja, hogy mindezzel együtt stílusa is megváltozott, ma már számos olyan ruhadarab bekerült a gardróbjába, amit korábban felpróbálni sem mert egy üzletben.

Fogyásában azonban mégsem ez az inspiráló!

Rebel Wilson egy interjúban elmondta, hogy bár kétségtelen, hogy a hírnév, és még inkább anyagi lehetőségei támogatták céljai elérésében, ám mindeközben arra is rájött, hogy az egészséges életmód legfontosabb alapjai, mint például egy hosszú séta, bizony ingyen vannak.

És van még valami, ami tőle tanulhatunk: hogy bizony a telt csajok is lehetnek a vörös szőnyeg királynői. Rebel megszabadult egy jelentős súlyfeleslegtől, mert egészségesebben akart élni, ám kerekdeden épp oly lehengerlő volt a vörös szőnyegen, mint most.

Persze mindez neki sem ment egyből. Első, 2000-es évek elején készült vörös szőnyeges képein tisztán látszik, hogy nem igazán találta a stílusát, ám ahogy egyre híresebb lett, a megjelenése is elképesztő magasságokig szárnyalt. De tényleg! Ilyen komoly átalakulást még a sztárvilágban is ritkán látni!

Nézd meg galériánkban, hogyan változott át
Rebel Wilson - mert nem semmi!

Galéria / 15 kép

Előtte-utána: Ennyit változtatott a hírnév Rebel Wilsonon

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok