Ennél menőbb parfümöt még nem láttál! Ellenállhatatlan, interaktív és jó kedvre derít az új kedvenc

Ennél menőbb parfümöt még nem láttál! Ellenállhatatlan, interaktív és jó kedvre derít az új kedvenc

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

“A kreativitás nem a csábításról, hanem a meglepetésről szól.” – nyilatkozta Paco Rabanne még 1995-ben és ez most sincs másképp.

Legújabb PHANTOM névre hallgató extravagáns illat alkotásával a tervező nevét viselő márka továbbra is feszegeti a határokat. Arra szólít fel, hogy lépj ki a megszokott komfortzónából és ünnepeld az életet. Egy utópia, ahol a másság egyenlő a szépséggel.

Az új férfi illat egy ultra menő intergalaktikus partiba invitál, ahová mindenki meghívót kapott. Itt az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Mindegy mi a neved, és mindegy melyik bolygóról érkeztél.

A futurisztikus aromás illat - mely a citrom energikus zöld villanását ellenállhatatlan, krémes levendulával keveri - az első illat, melyet mesterséges intelligencia segítségével álmodott meg 4 neves parfümőr, akik a parfüm megalkotása és gyártása közben a fenttarthatóságot is előtérbe helyezték.

A valaha volt legformabontóbb design – egy rendkívül jó fej robot –, és az első digitálisan összekapcsolható parfüm találkozása jellemzi. Érintsd a telefonod az üveg tetejéhez, és ismerkedj meg legújabb kísérőddel! Azért ez elég menő szerintünk!

És hogy hogyan működik pontosan? Egy érintésnélküli kommunikációs NFC chip van a 100 ml-es és 150ml-es üvegek kupakjában elhelyezve. Csak érintsd a PHANTOM fejéhez az okostelefonod. Ennyi az egész! Már rá is kapcsolódtál a PHANTOM univerzumra, ahol a Paco Rabanne gyártott számodra számos exkluzív tartalmat: interaktív filtereket, személyreszabott dallistákat, interaktív játékokat és még sok mást, amivel a PHANTOM egész évre nyújt szórakoztatást. Itt az ideje, hogy csatlakozz az intergalaktikus bulihoz!

Érdekesség!

Az illatot fiatal, 18-35 éves férfiakon tesztelték, hogy kiderítsék általánosságban milyen érzelmet generál az agyban. 45 millió mérést végeztek, melyek kimutatták, hogy a PHANTOM három pozitív érzelmet ébresztett fel az alanyokban: szexiséget, magabiztosságot, és energiát.

További részleteket itt olvashatsz!

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.