Ennél menőbb parfümöt még nem láttál! Ellenállhatatlan, interaktív és jó kedvre derít az új kedvenc

Ennél menőbb parfümöt még nem láttál! Ellenállhatatlan, interaktív és jó kedvre derít az új kedvenc
Facebook
Twitter
Pinterest

“A kreativitás nem a csábításról, hanem a meglepetésről szól.” – nyilatkozta Paco Rabanne még 1995-ben és ez most sincs másképp.

Legújabb PHANTOM névre hallgató extravagáns illat alkotásával a tervező nevét viselő márka továbbra is feszegeti a határokat. Arra szólít fel, hogy lépj ki a megszokott komfortzónából és ünnepeld az életet. Egy utópia, ahol a másság egyenlő a szépséggel.

Az új férfi illat egy ultra menő intergalaktikus partiba invitál, ahová mindenki meghívót kapott. Itt az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Mindegy mi a neved, és mindegy melyik bolygóról érkeztél.

A futurisztikus aromás illat - mely a citrom energikus zöld villanását ellenállhatatlan, krémes levendulával keveri - az első illat, melyet mesterséges intelligencia segítségével álmodott meg 4 neves parfümőr, akik a parfüm megalkotása és gyártása közben a fenttarthatóságot is előtérbe helyezték.

A valaha volt legformabontóbb design – egy rendkívül jó fej robot –, és az első digitálisan összekapcsolható parfüm találkozása jellemzi. Érintsd a telefonod az üveg tetejéhez, és ismerkedj meg legújabb kísérőddel! Azért ez elég menő szerintünk!

És hogy hogyan működik pontosan? Egy érintésnélküli kommunikációs NFC chip van a 100 ml-es és 150ml-es üvegek kupakjában elhelyezve. Csak érintsd a PHANTOM fejéhez az okostelefonod. Ennyi az egész! Már rá is kapcsolódtál a PHANTOM univerzumra, ahol a Paco Rabanne gyártott számodra számos exkluzív tartalmat: interaktív filtereket, személyreszabott dallistákat, interaktív játékokat és még sok mást, amivel a PHANTOM egész évre nyújt szórakoztatást. Itt az ideje, hogy csatlakozz az intergalaktikus bulihoz!

Érdekesség!

Az illatot fiatal, 18-35 éves férfiakon tesztelték, hogy kiderítsék általánosságban milyen érzelmet generál az agyban. 45 millió mérést végeztek, melyek kimutatták, hogy a PHANTOM három pozitív érzelmet ébresztett fel az alanyokban: szexiséget, magabiztosságot, és energiát.

További részleteket itt olvashatsz!

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.