Erre még nem volt példa! Emma Watson megmutatta hibátlan bikinis alakját

Emma Watson
Forrás: Axelle/Gettimages

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt két hétben megint egyre többször lehet olvasni a szépséges színésznőről, hiszen hamarosan debütál a Harry Potter reunionja, amely nemcsak a rajongókat, hanem őt és egykori kollégáit is egy varázslatos visszaemlékezésre hívja.

A Harry Potter-filmek indulása óta 20 év telt el, azóta mindannyian a 30-as éveik elején járnak és persze a karrierjük is óriási fordulatot vett. Kétség kívül a Hermione Grangert alakító Emma Watson vitte a legtöbbre, hiszen a franchise befejezése után számos filmben mutatta meg sokoldalú tehetségét.

Sőt, ha ez nem lett volna elég a női egyenjogúság hirdetésének egyik leghíresebb arca és szószólója lett. Saját Instagram oldalát már több, mint 63 millióan követik, ugyanis más celebekkel ellentétben nem a önreklámozásra használja, hanem mások motiválására. Többek között kedvenc olvasmányait mutatja be – jómagam rengeteg könyvet pont az ő ajánlása miatt vettem meg.

Most azonban nem a szerepei vagy a könyvajánlásai miatt került a figyelem középpontjába, hanem tökéletes, tónusos alakja miatt, amit minap bikiniben csodálhattak meg a lesifotósok. Emma Watson Barbadoson nyaral, ahol egy tengerparti séta közben kapták le fürdőruhájában.

A színésznő mindig vékony volt, most azonban látni, hogy az elmúlt hónapokban igencsak neki feküdhetett az edzésnek, hiszen feneke és hasa is sokkal feszesebb és izmosabb lett. Mindenesetre lenyűgözően néz ki Emma, aki szerint ez annak is köszönhető, hogy végre élvezi a szingli létet és újra visszatalált önmagához.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 dolog a Harry Potter-könyvekben, aminek felnőtt fejjel semmi értelme nincs

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.