Minden szem rá szegeződött! Emma Watson 2 év után először jelent meg a vörös szőnyegen

Minden szem rá szegeződött! Emma Watson 2 év után először jelent meg a vörös szőnyegen
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő Kisasszonyok óta nem tette tiszteletét egyetlen vörös szőnyeges eseményen sem, és nem mellesleg az utóbbi közel 1,5 évben Instagram oldala is csendbe burkolózott.

Tegnap viszont fordult a kocka, és Emma Watson mind a két téren újraindította a dolgokat. Londonban, a Alexandra Palaceban rendezték meg az The Earthshot Prize díjkiosztó gálát, ahol Vilmos herceg és Katalin hercegné mellett többek közt Emma Thompson és Ed Sheeran is tiszteletét tette, ám különleges vendéglista ide vagy oda, a fotósok gépeit kétségtelenül Emma Watson személye indította be igazán!

A 31 éves színésznő a genderfluid tervezőként elhíresült Harris Reed csodaszép hátnélküli és aszimmetrikus kreációjában jelent meg a zöld szőnyegen, ami újrahasznosított csipkéből és tüllből készült. Mindehhez pedig egyszerűen egy fekete nadrágot és egy platform talpú cipőt választott.

Kép
forrás: gettyimages.com
Kép
forrás: gettyimages.com

A színésznő az egyik legfiatalabb feministaként évek óta lelkesen és aktívan áll ki a nők jogai mellett, ám emellett elkötelezett környezetvédő is. Utóbbi pedig olyannyira kiemelt helyet tölt be az életébe, ami elég indok volt arra, hogy végre megtörje a csendet, és egy rövidke Instagram-poszt keretein belül üzenjen rajongóinak azzal kapcsolatban, hogy 14 nap van hátra a Cop26 környezetvédelmi konferenciáig.

Az Instagram oldalának bemutatkozó rublikájában pedig az áll, hogy innentől fogva egy névtelen feminista szervezett fogja kezelni a profilját a Cop26 miatt. Arról, hogy ez csak a következő közel 2 hétre szól-e majd, sajnos nem szól a fáma, de minden bizonnyal erre is hamarosan fény derül majd!

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Green girls: ők Hollywood legzöldebb sztárjai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!