„Úristen, ez nem lehet ő!” - Plasztikával vádolják a 40 éves Emily Blunt színésznőt: szerinted jogosan?

„Úristen, ez nem lehet ő!” - Plasztikával vádolják a 40 éves Emily Blunt színésznőt: szerinted jogosan?
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Emily Blunt pár éve még elítélte a plasztikai beavatkozásokat, most azonban úgy tűnik, mégis kipróbált valamit az arcán. Te megismered ezeken a fotókon?

A gyönyörű és rendkívül tehetséges Emily Blunt 2023 februárjában, mindössze néhány nappal a SAGA-díjátadó előtt ünnepelte a 40. születésnapját. Mint mindig, a megjelenése ezúttal is kifogástalan volt, egy piros Oscar de la Renta estélyiben jelent meg, a haját kiengedte és behullámosította, az ajkát pedig a ruhához tökéletesen illő vörös rúzzsal festette ki. A vörös szőnyegen férje, John Krasinski kísérte. Bár első ránézésre semmi hiba nem volt ebben, Az ördög Pradát visel és a Hang nélkül című filmek sztárját mégis rengeteg kritika érte a neten, az esemény után a saját rajongói kötöttek bele.

A fanok szerint Emily Blunt plasztikáztatott

Emily Bluntról számos fotó készült a díjátadón, ezeken tűnt fel valami furcsa a netezőknek. Sokak szerint valami nagyon „érdekes” dolog történt a színésznő arcával, olyan, mintha egy kissé felpuffadt volna, ráadásul minden apró mimikai ránca is eltűnt. A többség szerint a megjelenése emiatt tőle teljesen szokatlanul természetellenes volt, és biztosak benne, hogy plasztikáztatott, de minimum beadatott magának pár botox-injekciót 40. születésnapja alkalmából. Tényleg így lenne?

„Mégis mit csinált az arcával és miéééért?”, „Ugyanez jutott eszembe a képek láttán, teljesen túltöltötték az arcát!”, „Úristen, ez nem lehet tényleg ő, mi történt az arcával?”, „Vajon mit csinált? Annyira szép volt, kár, hogy ezt tette magával” – írták a csalódott rajongók a neten.
A plasztikai beavatkozásban jártasabb internetezők szerint Emily Blunt egy olyan kezelést próbált ki, ami most nagyon divatos a színésznők körében Hollywoodban. Ennek lényege, hogy az orvos az arc bizonyos területeiről leszívja a zsírt, majd olyan területekre injekciózza vissza, ahol jól mutat, így „fiatalítva meg” a pácienseket. Ha lehet hinni a pletykáknak, ezt a kezelést már Anya Taylor Joy és Lea Michele is kipróbálta.

Bár Emily Blunt tényleg kicsit másképpen nézett ki ezen az estén, mint szokott, mégis furcsa lenne, ha kiderülne, hogy plasztikáztatott, pár éve ugyanis még nagyon ellene volt a dolognak
„Szerintem szép dolog, hogy az ember arcán minden apró ránc egy történetet mesél, ezek azt mutatják, miket tapasztalt már meg. Hollywood fuldoklik a plasztikában, de én sosem láttam szépnek, amikor valaki tökéletesnek akar általuk látszani, nem akarnám ezt elérni, ezt csinálni magammal. Abban hiszek, hogy ápolnom kell a bőrömet, az egészségemet” – mondta 2019-ben a kétgyermekes színésznő egy interjúban.

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik elrontott plasztikájuk miatt estek el egy tucat munkától

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.