Elton John nem várt helyről kapott nagyon menő elismerést

Elton John nem várt helyről kapott nagyon menő elismerést
Forrás: Instagram

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Facebook
Twitter
Pinterest

Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni annál, mint amikor a posta fejezi ki valaki iránt a tiszteletét (bocsi posta, érted, hogy úgy értjük). Elton John mégis eszméletlenül cool kitüntetésben részesült!

Egy csomó díj és kitüntetés létezik, amellyel a közönség és a szakma hajt fejet az előadók előtt. És hogy hogy jön ide a posta, aminél nem sok kevésbé izgalmasnak tűnő létesítmény létezik? Hát úgy, hogy mégis van egy olyan dolog, amit csak a posta képes megtenni, és mégis elképesztően cool.

De mit is adtak Sir Elton Johnnak?

gif

Hát bélyeg kollekciót dedikáltak neki! A héten jöttek ugyanis a zenész munkásságát életető bélyeg kollekciók, egész pontosan kettő. Az egyik nyolc darabból áll - ennyi (John által kiválasztott) albumborító kelt új életre bélyeg formában. Hogy melyikek? A Honky Chateau, a Goodbye Yellow Brick Road, a Caribou, a Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy, a Sleeping With the Past, a The One, a Made in England és a Songs From the West Coast.

Sir Elton John bélyegei
forrás: Instagram
Sir Elton John bélyegei

A másik kollekcióban miniatűrben láthatunk koncertfelvételeket az elmúlt öt évtizedből. A tiszteletadás mértékét az is mutatja, hogy eddig csak egy brit szólózenész kapott otthon bélyeget. Ő természetesen David Bowie volt, akinek munkássága előtt 2017-es halála után emelt kalapot a Royal Mail.

"Nagyon meglepődtem a Royal Mail bejelentésén - mondta Sir Elton - soha életemben nem gondoltam, hogy bélyegre kerül majd a képem!"

A királyi posta szóvivője elmondta, hogy számukra egyértelmű volt a döntés, hiszen Elton John a ma élő zenészek egyik legnagyobbika, a zenetörténelem leghíresebb dalaiból több is hozzá kötődik (például a Candle in the Wind vagy a Rocket Man)

Kép
forrás: Royal Mail

Az Egyesült Államokban persze mint mindennek, ami a popkultúra nagyszerűségét hivatott jelképezni, a pop-, rock- és dzsesszsztáros bélyegeknek is nagy hagyománya van. Összeszedtük kedvenceinket (nemcsak az USA-ból):

Galéria / 11 kép

Zenészek postai bélyegen

Megnézem a galériát

Legyél Elton Halloweenkor!

Persze, messze még a maskarás időszak, de van egy olyan érzésünk, hogy a Rocketman című film sikere után idén Halloweenkor az Elton John jelmez igen népszerű volt. AMúgy ha már most azon agyalnál, minek öltözz majd az október végi buliba, mutatunk pár ötletet!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Kép
Stílus

Hogyan tűnhet drágábbnak az outfitted? Gisele Bündchen nyári szettje a válasz mindenre

Gisele Bündchen könnyű szettjében minden megvan, ami egy tökéletes nyári inspirációhoz kell.

Kép
Sztárok

Méz és főtt tojás: híres emberek tippjei alvászavar ellen

Az alvás az életünk egyharmadát teszi ki, ami elengedhetetlen a normális agyműködésünkhöz, egészségünkhöz, mentális állapotunk megtartásához.

Kép
Sztárok

7 eszméletlenül sármos híresség, aki eddig sosem volt házas

Sármosak és sikeresek, mégsem indultak el a házasság útján. Hogy mindez minek köszönhető, azt még nem tudni. Egy biztos: mi tuti nem mondanánk nekik nemet a nagy kérdésre!

Kép
Sztárok

A reflektorfényen túl is van élet! Avagy ezzel tölti manapság a mindennapjait Jack Nicholson

Jack Nicholson körül mostanság számos pletyka kering, így úgy gondoltuk, hogy kicsit utánajárunk a dolgoknak.

Kép
Stílus

Emlékszel még rá? 2010-ben volt utoljára trendi, most újra visszatér ez a megosztó ruhadarab

A legtöbb divatirányzat esetén számolni lehet azzal a perccel, amikor ismét köreinkben köszönthetjük őket, szóval semmi meglepő sincs abban, hogy a 2023-as trendek között számos régi ismerős is helyet kapott!