Előtte-utána: Így lesz tökéletes egy női gardrób

Előtte-utána: Így lesz tökéletes egy női gardrób
Forrás: InterCom

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem találsz meg soha semmit a szekrényedben? Reggelente kétségbeesetten túrod a ruhakupacokat? Ha minden vágyad egy tökéletes, rendezett és szép gardrób, akkor nézd meg, hogyan lehet néhány gyors átalakítással a rémálomból tündérmese. Hajrá!

- 1. -

Nem kell feltétlenül mindent egy hatalmas szekrényben elrejteni. Néhány csinos sztender, és minden nap gyönyörködhetsz kedvenc darabjaidban. Mindamellett, hogy a ruháid feldobják a szobád hangulatát, már reggel az ágyból elkezdheted szemezgetni, hogy mit veszel fel aznap. Egy magas polc jól jöhet a ritkábban használt dolgok tárolására, a jópofa dobozok és kosarak csak feldobják a szobád hangulatát. A ruhásszekrényt válts ki egy komóddal, amibe eltehetsz minden kevésbé mutatós darabot.

- 2. -

Ha nem is forgatod fel az egész szobát, a gardrób rendszerezését azért nem árt újragondolni. Attól, hogy valakinek hatalmas szekrénye van, még nem találja meg a ruháit könnyebben. Szerezz be kisebb polcokat, elválasztókat, kosarakat, és tedd átláthatóvá, könnyebben elérhető a különböző darabokat. Szeparált el a ruháidat típus szerint, és szenvedéseid véget érnek.

- 3. -

Minél kisebb a ruháid territóriuma, annál nehezebb rendet tartani. Ha csak egy kis helységet tudsz nekik biztosítani, akkor alaposan gondolod át a lehetőségeidet, és a lehető legtöbb helyet alakíts át tárolórendszerré. Fontos, hogy spórolj a hellyel, ezért köss kompromisszumot a dizájnos bútorok és a praktikum között. Használd ki a szoba teljes belmagasságát, és a ritkán használt darabokat pakold el magasra. Kész és a Carrie féle apró, de stílusos gardrób!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 gyakori hiba, amit a gardróbodban elkövetsz

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Sztárok

„Gyűlölt engem, meg akart ölni!” - Hugh Grant nem nagyon lopta be magát ennek a világhírű színésznek a szívébe

Karrierje során Hugh Grant is botlott olyan kollégákba, akikből éppenséggel a szimpátia legkisebb szikráját sem váltotta ki.

Kép
Sztárok

Katalin hercegné túlöltözte a menyasszonyt a jordán királyi esküvőn: csak egy valaki volt még feltűnőbb

Hussein jordán koronaherceg kimondta a boldogító igen és feleségül vette a a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif-ot.

Kép
Sztárok

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh Jolie-Pitt az évek alatt

Nézd meg, hogyan változott Shiloh Jolie-Pitt az évek során!

Kép
Életmód

2 "egészségesnek" kikiáltott étel, ami a szakértők szerint gyulladást és puffadást okoz

Első hallásra igazi tökéletes csemegének tűnnek, valójában pedig tele vannak egészségtelen összetevőkkel, így a táplálkozási szakértők szerint nem árt vigyázni velük!

Kép
Életmód

10 film, amiben a jelmeztervezők hibát követtek el, mégsem szúrta ki senki

Néhány kosztümös film láttán a divattörténészek csak fogják a fejüket!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper júniusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Júniusban már az időjárás sem gördíthet akadályokat eléd, így mutatjuk a legszuperebb nyári outfitölteteket!