BRÉKING! Gyerekkorunk egyik kedvenc játékáról élőszereplős film készül - Nem hiszed el, hogy ki játssza majd a főszerepet!

BRÉKING! Gyerekkorunk egyik kedvenc játékáról élőszereplős film készül - Nem hiszed el, hogy ki játssza majd a főszerepet!
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Megannyi cuki, emlékezetes és klasszikus játék közül melyiket látnád szívesen a filmvásznon?

Az élőszereplős Disney filmek mellett egyre több, egykoron imádott játékunk is megihleti a filmstúdiókat, és most itt is van a következő ütős ötlet, ami pillanatok alatt lázba hozta a rajongókat!

A '80-as évek óta tartja lázban kislányok millióit a Polly Pocket világa, a mini játékbabákról 2011-ben már egy animációs sorozat is készült, amit mint most kiderült, hamarosan egy élőszereplős film követ majd.

Lily Collins csütörtökön az Instagramján erősítette meg, hogy a hír bizony igaz, ahogy már az is biztos, hogy a HBO Girls című sorozatával ismertté vált Lena Dunham rendezi majd a filmet.

Kicsi Lily, nagy hír! Gyerekként a Polly Pocket megszállottja voltam, és egy igazi álom válik valóra most azzal, hogy bejelenthetem ezt a készülő projektet. A leginspirálóbb csapathoz társulok - Robbie Brenner, Lena Dunham, Mattel és MGM Studios -, hogy szórakoztató és modern módon újból bemutassam Polly-t a világnak... A filmvászonra visszük ezeket az apró játékokat. Őszintén nagyon izgatott vagyok, hogy egyszerre lehetek producer és Polly. Alig várom, hogy elmerülhessek ebben a pasztell világban!

- írta Lily.

Lena Dunham is hasonlóan lelkesen nyilatkozott a témában, és még az Instagram sztorijait is belengi a Polly Pocket hangulat!

A Polly Pocketnek megszámlálhatnak sok olyan órát köszönhetek a gyerekkoromból, amikor segített elmenekülni valóság elől. Polly egy apró csodavilágot adott nekem, így nagyon költői, hogy ugyanezeket az ötleteket most mint rendező mutathatom meg a nagyszerű Lily Collins és Robbie Brenner, valamint a Mattel és az MGM közreműködésével.

- mondta.

Az Emily Párizsban sztárja tehát nemcsak színészként, hanem producerként is megmutatja magát, és ha minket kérdeztek, mi már legalább annyira izgatottak vagyunk a készülő projekt hírétől, mint maguk az alkotók!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

5 Disney-mese, ami végül sosem készült el

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Kép
Sztárok

Végre fény derült rá, melyik a legkedveltebb és a legutáltabb Harry Potter karakter: netezők szavazták meg

Listába szedtük a netes szavazás eredményét, szerintünk sok érdekesség kiderül belőle.

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!