Elindult Mihalik Enikő YouTube csatornája - nézd meg itt az első vlogot!

mihalik enikő,mihalik enikő vlogja
Forrás: Youtube

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy ideje már nem titok, Mihalik Enikő a modellkedés mellett szeretné vloggerként is kipróbálni magát. Most végre itt az első videója!

Nem is kérdés, Mihalik Enikő hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb topmodellje, mégis olyan keveset kapunk mi itthon belőle. A szépséges Enikő most úgy döntött, új kihívásokat keres, és belevág a vloggerkedésbe. A rajongótáborba már eddig is nagy volt, Mihalik Enikő instagramját közel 200 ezren követik, és elmondása szerint nincs olyan nap, hogy ne kapna kérdéseket az életével kapcsolatban. Így jött az ötlet, hogy elindítsa saját YouTube csatornáját.

Eddig sikerült távoltartanom a személyiségen a kameráktól, ám mivel nagyon sokan érdeklődnek az életemről, úgy döntöttem, szeretnék többet megosztani magamból. A vlog rólam fog szólni, a mindennapjaimról, a kedvenc receptjeimről, a beauty tippjeimről, az utazásaimról.

- árulta el nemrég Enikő.

Legnagyobb örömünkre Mihalik Enikő ráadásul magyar nyelven képzelte el vlogját, ám nemzetközi népszerűségére való tekintettel, az angol nyelvű felirat sem maradhat el. Enikő nagyon izgatott volt az indulással kapcsolatban, napok óta posztol róla az Instagramon, tegnap pedig eljött a nap, kilőtték az első videót.

Már most 6 ezres megtekintésnél jár Mihalik Enikő első videója!


Ez első videó egy klasszikus kérdezz-felelek videó lett, de Enikő a jövőben receptekkel, életmód- és beuty tippekkel, valamit néhány jó kis edzéstervvel is készül. Iratkozz fel te is!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!