
Így lesz a konzervekből ínyenc fogás
A paradicsomos tészta és a tojásrántotta után vágynál valami nagyon gyors és finom ételre, de fogalmad sincsen, mit kezdj a sok konzervvel, amit nagy hirtelenjében össszevásároltál? Nem egyszerű úgy főzni ezekből, hogy az ételen ne érzzük, hogy tartós alapanyagból készült, de most olyanokat mutatunk, ami biztosan ízleni fog és nagyon gyors is. Mint például ez a meggybefőttből készült poharas sajttorta:

Hozzávalók: egy csomag zabkeksz (háztartási is jó), 2 csomag natúr krémsajt, vaníliaesszencia, egy üveg meggybefőtt, vaníliás puding, 3 evőkanál méz, 1 citrom
Elkészítés: A kekszet daráld le és szórd egy pohár aljára. a krémsajtot keverd el egy teáskanál vaníliaesszenciával, reszeld bele egy citrom héját, keverd hozzá a mézet. A sajtkrémet kanalazd rá a kekszmorzsára. A meggybefőttet tedd egy lábasba és egy csomag vaníliapudinggal főzd fel a csomagon szereplő leírás szerint, csak most tej helyett a befőtt levét használd. Ha lanygosra hűlt a meggypuding, tedd a sajtkrémre. Tedd hűtőbe 1-2 órára, hogy összeálljon.
És most még mutatunk 5 szupergyors és ínyenc receptet! Jó főzőcskézést!
Ha rengeteg csicseriborsókonzerved van otthon, akkor...