Eláruljuk, ki vigyáz Katalin és Vilmos gyerekeire, amikor el kell utazniuk

Eláruljuk, ki vigyáz Katalin és Vilmos gyerekeire, amikor el kell utazniuk
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A gyerekek természetesen nem maradnak felügyelet nélkül...

Ha szóba kerül a királyi család, akkor valljuk be, hogy az elmúlt évek drámái után először arra gondolunk, hogy vajon most milyen botrány történt...? Oké, ez nagyban köszönhető annak, hogy Meghan és Harry - a család történetében - először úgy döntöttek, hogy többé nem vesznek részt a királyi feladatok ellátásában. Ráadásul Angliából Los Angelesbe is költöztek, ennek köszönhetően még nagyobb szakadék keletkezett Harry és a családja között.

Persze azóta a hírek szerint már enyhült a feszültség, ám egy valami biztos; már soha semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Ettől függetlenül viszont nem állt meg az élet királyi fronton, ezt pedig mi sem bizonyít jobban, mint Katalin és Vilmos, akik elkezdték egyhetes körútjukat a királynő platina jubileuma alkalmából (II. Erzsébet 70 éve van ugyanis a trónon).

Miközben pedig Katalinék Belize, Jamaica és a Bahamák körül turnéznak (ugye normális, ha nagyon irigykedünk?), természetes, ha azon tűnődsz, hogy vajon ki vigyáz Györgyre, Lajosra és Saroltára...

A gyerekek ugyanis sajnos nem tudtak extra előkelő és híres szüleikhez csatlakozni, így a Kensington-palota falai között maradtak hosszú távú dadájuk, Maria Teresa Turrion Borrallo felügyelete alatt.

Kép
forrás: Getty Images
Kép
forrás: Getty Images

A spanyol származású Maria egyébként 2014 óta vigyáz a kis hercegekre és hercegnőre, akkor érkezett ugyanis a családhoz, amikor György herceg csupán 8 hónapos volt. A dada a tekintélyes Norland College-ban tanult Bath-ban, a Hello! Magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint pedig Katalinék előtt „más magas rangú családoknak is dolgozott már”. Ráadásul ez a tapasztalat keltette fel a királyi család figyelmét is, ám a szakértő más részleteket is elárult Maria Teresáról:

„Nem házas, nincs barátja, sem pedig gyerekei, az életét maximálisan annak a családnak szenteli, akinél dolgozik. Arról is ismert, hogy hihetetlenül profi – a munkáját tekinti a házasságának!”

A gyerekek tehát maximálisan jó kezekben vannak, ráadásul arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy néha Vilmosnak és Katalinnak is jót tesz, ha kis időt kettesben tölthetnek.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.