Egy kivételes évjárat: 2020-ban is Budapest Borfesztivállal zárjuk a nyarat!

Egy kivételes évjárat: 2020-ban is Budapest Borfesztivállal zárjuk a nyarat!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Budapest Borfesztivál rendhagyó módon jelentkezik újra – habár az esemény nevében ott szerepel idén a Limited szócska, ez csak a létszámra vonatkozik! A zenei műsor vagy éppen az ital- és ételkínálat ugyanolyan izgalmas lesz, mint a korábbi években. Csapj le a pár száz elővételes jegy egyikére, zárjuk közösen a nyarat szeptember 10-13. között a Budavári Palota Hunyadi terén!

A pezsgőfagyit kóstoltad már?

Kisebb helyen, kisebb létszámmal ugyanolyan változatos étel- és italpalettát összeállítani nem könnyű feladat, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült! A biztonsági előírásoknak persze meg kell felelni, de mi a helyzet az italokkal? A prémium borok mellett pezsgőt, proseccot vagy épp szőlőfröccsöt is kérhetünk, de a fő hangsúly természetesen a borokon lesz idén is. Számos izgalmas borász és borászat standját megtalálhatjuk majd, többek között ott lesz a Tiffán borászat, a Bognár Pincészet, Maul Zsolt Pincészete, de képviselve lesz Koch Csaba, az Év Bortermelője díj legutóbbi győztese, valamint kóstolhatóak lesznek Baranyai Péter, a VinAgora Nemzetközi Borverseny Legeredményesebb Fiatal Borászának díjnyertes borai is.

A fantasztikus borválasztékhoz kiváló minőségű grillételek is dukálnak a Gléda Vendéglő jóvoltából: mangalica tarja friss lecsóval vagy tépett kacsa burger – csak győzz választani! Persze ez még nem minden, az XXL Catering sem tétlenkedett, két vendéget és séfjeiket hozzák magukkal: a balatonfüredi Sparhelt Bistro és a csopaki Szomszéd Kertjét. Aki viszont a klasszikus hidegtálakra vágyna, annak is van egy jó hírünk: a SZEGA Camembert legjobb sajtjaival és érlelt sonkáival készül, de az édesszájúak sem feledkeztek meg! A Bolka Bonbon jégkrém falatkái és gyümölcsvariáció mellett olyan különleges fogások is lehet kísérletezni, mint a zöldségtextúrákkal, sajttal és zöldfűszerekkel felturbózott fagylaltok, vagy a méltán híres pezsgőfagyi!

Kép

Swing, jazz, népzene, és egy kis játék

A kikapcsolódás nem lenne teljes szívmelengető zenék nélkül, éppen ezért a négy nap folyamán olyan stílusok kerülnek színpadra, mint a 20-as és 30-as éveket idéző swing, etno jazz, hagyományos népzene, balkáni ihletésű világzene vagy éppen az amerikai blues. A széles repertoár tehát nemcsak az ételekre és italokra vonatkozik, hanem a zenei kínálatra is. Ha mindez mégsem lenne elég, akkor a SPAR különleges akciókkal és egy játékkal teszi végképp felejthetetlenné a Borfesztivált! A rendezvény ideje alatt érdemes többször visszatérni a SPAR standjához, hiszen minden negyedik pohár bor ingyenes lesz, emellett a SPAR 2020. szeptember 2. és 23. között Bormustra néven online játékot is indít a vásárlók számára, ahol egy-, illetve kétéjszakás, borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat lehet nyerni.

Amennyiben jegyet váltasz a Budapest Borfesztivál Limited exkluzív eseményére, nemcsak a fesztivál kivételes hangulatát élvezheted, de hozzájárulsz a rendezvény életben maradásához, amit különleges ajándékokkal hálálnak meg neked a szervezők: meglepetés borkóstolóval, kóstolópohárral és a jövő évi, jubileumi Borfesztiválra szóló ajándék belépőjeggyel! A jegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni, csapj le a néhány száz belépőjegy egyikére: www.aborfesztival.hu

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!