Jó kutyának jár a jutalom

Jó kutyának jár a jutalom
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Minden gazdi számára ismerős helyzet, hogy kedvencét szeretné a legfinomabb falatokkal kényeztetni, jó viselkedését egészséges nassolnivalóval honorálni.

Jutalmazásra közös életünk során számtalan alkalom adódik, például a tanítás, sportolás vagy közös időtöltés során. Biztosíthatunk számára olyan jutalmat, melynek valamilyen funkciója van, mint a fogtisztító jutalomfalatok vagy a funkcionális kekszek. Ha a kutya kondíciójától függően a napi energiaszükségletének 10-25%-át biztosítjuk ezekkel a kiegészítő eledelekkel, a napi eledel adagot arányosan csökkentve, akkor nem növekszik az elhízás kockázata sem, amitől a legtöbb gazdi tart.

Kép
forrás: PR

A jó snack a szokásos eledelhez hasonlóan minőségi alapanyagokból készül, ahhoz hasonló tápanyagtartalommal rendelkezik. Előny lehet, ha fehérje összetevője a hipoallergén fehérjék közül kerül ki. Az elkészítéséhez a formula sajátosságai miatt mindenképp kerül bele gabonából származó szénhidrát, de ez az állag biztosításán túl diétás rost tartalmánál fogva segíti az egészséges emésztést is. Ha az általunk etetett eledel márkájából létezik jutalomfalat is, praktikus, ha azok közül választunk: egyrészt így az alapanyagok minőségében nem lesz eltérés, másrészt az eledelhez hasonló összetevők miatt az érzékenyebb emésztésű kutyáknak sem okoz kellemetlenséget.

Kép
forrás: PR

Próbálja ki az új PURINA® PRO PLAN® jutalomfalatokat!

Az ízletes PURINA® PRO PLAN® kekszeket állatorvosok és kisállat táplálkozási szakemberek fejlesztették ki. A célzott előnyökkel rendelkező jutalomfalatok támogatják kutyája megfelelő emésztését, valamint fogainak és fogínyének egészségét. Színezékek nélkül készültek, és nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges ízesítőanyagokat. Kétféle kedvelt ízvariánsban kaphatók az állateledel szaküzletekben: báránnyal és lazaccal.

MEGFELELŐ EMÉSZTÉS – Fehérje- és rosttartalmának, valamint válogatott gabonafélékből származó szénhidrát tartalmának köszönhetően támogatja a jó emésztést

EGÉSZSÉGES FOGAK ÉS FOGÍNY – Kalcium és D-vitamin tartalmának, valamint ropogós textúrájának köszönhetően támogatja az egészséges fogakat és fogínyt

Tudjon meg többet a weboldalon!

Támogatott tartalom.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.