Édesapja nyomdokaiba lép-e Mick Schumacher?

Édesapja nyomdokaiba lép-e Mick Schumacher?

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Forma 1 történetének egyik legnagyobb szurkolótáborával a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher büszkélkedhetett, aki a Ferrari színeiben korábban elképzelhetetlen eredményeket produkált. 2012-es végleges visszavonulásával valószínűleg a versenysorozat is sok nézőt vesztett. A német legenda korábbi rajongói számára azonban jó hír lehet, hogy fia, Mick már a Forma 1 ajtaján kopogtat, így jó esély van arra, hogy pár éven belül újra egy Schumachernek szurkolhassanak a versenyhétvégéken.

Mit kell tudni az ifjú titánról?

Mick 1999-ben született, és természetesen már gyermekként érdeklődni kezdett az autók iránt, 2008-tól már versenyszerűen gokartozott. 2014-ben tesztelt először hivatalosan formaautót, a következő 3 szezonban, pedig a Forma 4-es és a Forma 2000 sorozatokban szerepelt. Itt sikerült is megmutatnia tehetségét, hiszen sorra aratta a futamgyőzelmeket, de az összetett pontversenyben egyszer sem sikerült diadalmaskodnia.

Miután kinőtte a versenysorozatot, 2017-ben feljebb lépett, és 2018-ban sikerült is megnyernie a Forma 3 világbajnoki címét, így a tavalyi szezont már a Forma 2-ben kezdhette. Ez az év azonban nem hozta a várt eredményeket számára - csupán a Hungaroringen sikerült győznie -, pedig aki itt jól szerepel, annak a legtöbbször egyenes út vezet a Forma 1-be.

Érdemes megemlíteni, hogy a Ferrari jelenlegi pilótája, Charles Leclerc és a williamses George Russell is győzni tudott itt bemutatkozó évében. Mick 2019-ben csatlakozott a Ferrari Akadémiához, amelynek köszönhetően a maranellói csapat mellett az Alfa Romeo Forma 1-es versenyautóját is tesztelhette.

Ki foglalkozik a szurkolókkal?

Ha szurkolói termékek beszerzéséről van szó, akkor a legkönnyebb dolga a Forma 1-es csapatok és pilóták szurkolóinak van. Azonban a Mick Schumacher sikeréért szorítóknak is van egy jó hírünk: a FansBRANDS.hu webáruházban a nevével ellátott baseballsapkák, kulcstartók közül válogathatnak a rajongók, sőt, még hátizsákot is vásárolhatnak.

Mit tartogat a jövő?

Természetesen az ifjú Schumachernek nincs miért aggódnia, hiszen az idei szezonban újra a Forma 2-ban bizonyíthat és valószínű, hogy hamarosan a királykategóriában is kipróbálhatja magát. A kérdés inkább az, hogy ezt tehetségének vagy nevének köszönheti-e majd.

Egyrészt nem szerencsés számára, hogy mindenki édesapjához hasonlítja, és hasonló eredményeket várnak tőle, másrészt viszont a Schumacher név segíthet kitűnni a sok tehetséges pilóta közül, ráadásul még mindig kiemelkedő reklámértékkel bír. Mivel a 2021-es szezonra még sok csapatnak nincs versenyzője, ezért egy jó kezdéssel Mick könnyen a Forma 1 mezőnyében találhatja magát a következő évtől, a többit pedig majd meglátjuk!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!