Megszakad a szívünk: Ed Sheeran feleségét rákkal diagnosztizálták

Megszakad a szívünk: Ed Sheeran feleségét rákkal diagnosztizálták
Forrás: Dave J Hogan/Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ed Sheeran most először mesélt az embert próbáló időszakról, amit átéltek.

Ed Sheeran második gyermeke 2022. júniusában született meg, a színész viszont jó ideje eltűnt a közösségi médiából. Sokan úgy gondolták, egyszerűen csak élvezi, hogy kétgyermekes apává vált és minden erejével családjára koncentrál. Ez minden bizonnyal így is történt, azt viszont kevesen tudták, hogy mennyire nehéz időszakon mentetek keresztül.

A 32 éves énekes most először mesélt róla, hogy feleségénél, Cherrynél rákot diagnosztizáltak. Ed Sheeran egy hosszú Instagram bejegyzésben fejtette ki, hogy élete legnehezebb időszakán van túl. Amikor Cherry második babájukkal volt várandós, daganatot találtak nála, aminek kezelését csak a szülés után kezdhették el az orvosok.

Ed Sheeran arról is őszintén vallott, hogy tavaly komoly mentális problémákkal küzdött, részben felesége egészségügyi problémái miatt, másrészt nehezen tudta feldolgozni barátja, Jamal Edwards elvesztését. Jamal Edwards 2022. februárjában tragikus hirtelenséggel hunyt el drogtúladagolásban.

Ed Sheeran hatodik stúdióalbumát is személyes tragédiái, depressziója inspirálta!

Egy hónap leforgása alatt történt, hogy a várandós feleségemmel közölték, hogy daganata van, amit a szülésig nem tudnak kezelni, valamint a legjobb barátom, Jamal hirtelen elhunyt. Megküzdöttem a félelemmel, a depresszióval, és a szorongással. Úgy éreztem megfulladok, süllyedek, fejjel lefelé...és bár próbálok felnézni, de nem jutok levegőhöz.

- írta Sheeran

Ed Sheeran ezzel a bejegyzéssel a visszatérését is bejelentette és arra is utal, hogy most már kezdenek rendeződni a dolgok.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Hírességek, akik szorongással, pánikbetegséggel küzdenek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!