Mi az az 5 dolog, ami tökéletessé tesz?

Mi az az 5 dolog, ami tökéletessé tesz?
Forrás: Dove

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha választanod kéne, mit mondanál, mi az az öt dolog, ami téged tökéletessé tesz?

Olyan tulajdonságok, adottságok, amik nélkül nem lennél az igazi, amik ott rejlenek benned, amik igazán egyedivé varázsolnak, amik együttesen tesznek téged szerethetővé, nélkülözhetetlenné? Jó lenne, ha mindannyian kapásból, magabiztosan és büszkén tudnánk sorolni és vállalni ezeket.

A Dove a kényeztető élményekkel lehetőséget, újragondolt krémtusfürdőivel pedig ihletet ad ahhoz, hogy ezt a fontos kérdést megválaszolhasd. A Dove Care by Nature kollekció minden tagja ugyanis büszkén hirdeti, hogy öt olyan természetes eredetű összetevőt tartalmaz, és a természet ihlette krémtusfürdők a zuhanyzást még jobb élménnyé varázsolják.

Az ötösfogat elemeit minden Care by Nature krémtusfürdő tartalmazza, mert ezek nélkül a Dove Care by Nature nem lenne ugyanaz:

Gyengéd tisztító összetevők

Segít hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket miközben gyengédek a bőr természetes lipidjeihez.

Bőrtápláló hatóanyag

A palmitinsav bizonyítottan beépül a bőrbe és segít megerősíteni annak természetes védőrétegét.

Hidratáló összetevő

A növényi alapú glicerin hidratálja a bőrt és segít megelőzni annak kiszáradását.

Növényi alapú kivonatok

A Care by Nature termékcsalád minden tagja növényi alapú kivonatokkal készült.

Prebiotikus tápláló anyag

A sztearinsav táplálja a bőr mikrobiomját és segít megerősíteni a bőr nedvességmegtartó képességét.

A természetes eredetű összetevők mellett a Care by Nature krémtusfürdők is megfelelnek azoknak a sztenderdeknek, amiket már a márkától megszokhattunk, és amikben a Dove nem ismer kompromisszumot. A krémtusfürdők mindegyike bőrgyógyászatilag tesztelt és minden bőrtípus számára alkalmas. A Care by Nature formulák 92%-ban lebomló anyagokat tartalmaznak, minden termék 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonba van csomagolva*, valamint állatkísérlet-mentes, PETA Cruelty-Free tanúsítvánnyal rendelkezik.

* kivéve a kupak.

Kép
forrás: Dove

És most te jössz!

Próbáld ki a megújult krémtusfürdőket, merülj el a tökéletességben, és a kikapcsolódás perceiben alkosd meg saját listádat! Ragadd meg, hogy mitől vagy egyedi, mitől vagy nélkülözhetetlen, mik azok a tulajdonságaid, amikre szeretteid is minden nap újra és újra igent mondanak. És miközben megalkotod saját csodálatos ötösfogatodat, találd meg, melyik Dove Care by Nature krémtusfürdő illik hozzád a legjobban.

Ébredj!

Frissülj fel a matcha zöldtea- és japán cseresznyevirág-kivonatot tartalmazó Dove Care by Nature Awakening krémtusfürdővel.

A Dove Care by Nature Awakening természetes eredetű összetevőket tartalmazó krémtusfürdő azonnal segít hidratálttá, ragyogóvá és puhává varázsolni a száraz és fakó bőrt már az első zuhanyzás alkalmával. 100% növényi alapú hidratálóanyagot és gyengéd tisztító összetevőket tartalmazó formula egyesül ebben a krémtusfürdőben a frissítő és élénkítő tulajdonságairól ismert matcha zöldtea- és japán cseresznyevirág-kivonattal. A termék formulája az ápolás mellett kellemes, virágos-fás illatúvá varázsolja bőröd minden használat után.

Kép
forrás: Dove

Ragyogj!

Segítsd bőröd ragyogását a rizsvizet és lótuszvirág-kivonatot tartalmazó Dove Care by Nature Glowing krémtusfürdő használatával.

A Dove Care by Nature Glowing krémtusfürdő már az első használat során segít hidratálttá és ragyogóvá tenni még a száraz érzetű és fakó kinézetű bőrt is. Természetes eredetű, gyengéd összetevőket tartalmaz, formulájának köszönhetően alaposan tisztít és ápolva hidratál. Ez a rizsvíz- és lótuszvirág-kivonatot tartalmazó krémtusfürdő segít, hogy bőröd puha, ragyogó és kellemes, gyümölcsös-virágos illatú legyen.

Kép
forrás: Dove

Szárnyalj!

Emeld bőröd komfortérzetét a mangóvajat és mandulakivonatot tartalmazó Dove Care by Nature Uplifting krémtusfürdő segítségével.

A Dove Care by Nature Uplifting krémtusfürdő ápol, mindennapos használata segít hidratálttá, ragyogóvá és puhává varázsolni bőröd, de eredményei már az első zuhanyzás után is érezhetőek. A Dove Care by Nature Uplifting krémtusfürdő összetevői tisztítanak, hidratálnak, az antioxidáns-erősítő és bőrpuhító tulajdonságairól ismert mangóvajat és mandulakivonat tartalmazó formula pedig kellemes, gyümölcsös illatú felhőbe burkol.

Kép
forrás: Dove

Ápolj!

Növeld bőröd puhaságát és hidratáltságát a kókuszolajat és mandulakivonatot tartalmazó Dove Care by Nature Restoring krémtusfürdővel.

A Dove Care by Nature Restoring krémtusfürdő társaihoz hasonlóan természetes eredetű hidratáló összetevőket tartalmaz, hogy segítsen megadni bőrödnek a megfelelő gondoskodást. A Dove Care by Nature Restoring krémtusfürdő gyengéden tisztító és nyugtató tulajdonságaikról ismert kókuszolajat és mandulakivonatot tartalmaz.

Kép
forrás: Dove

Pezsdülj fel!

Frissítsd fel bőröd a körömvirágkivonatot és avokádóolajat tartalmazó Dove Care by Nature Invigorating krémtusfürdővel.

A Dove Care by Nature Invigorating krémtusfürdő is mind az öt felsorolt természetes eredetű összetevőt tartalmazza és gyengéden tisztítja meg bőröd. Formulája ápoló és hidratáló hatásukról ismert körömvirágkivonatot és az avokádóolajat tartalmaz, illata pedig úgy lett megtervezve, hogy felélénkítse bőröd a zuhanyzás során. Friss, virágos illata hosszan megmaradhat a bőrödön a termék használata után.

Kép
forrás: Dove

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!